Job og karriere

Du kan blive en del af DMI’s medarbejderstab ved at ansøge om en stilling, når den bliver slået op. Du kan også søge en international stilling hos vores samarbejdspartnere. Ønsker du at uddanne dig til meteorolog og arbejde på DMI, kan du læse om, hvad en meteorolog laver, om uddannelsen og om forudsætningerne for at blive meteorolog.
 

Ledige stillinger

Vil du søge job på DMI? Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, så hold øje med, når vi har ledige stillinger. Du kan oprette en jobagent, så får du en mail, når vi slår en ledig stilling op. Se joboversigten og læs om, hvordan du søger job. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Læs mere.

 

 

Karrieremuligheder

Se eksempler på de mange forskellige karriereveje, man kan gå hos DMI.

Læs mere.

 

 

 

Internationale stillinger

Vil du søge en international stilling, kan du finde information om og links til de tre store, internationale meteorologiske organisationer: EUMETSAT med hovedkontor i Darmstadt, Tyskland, WMO med hovedkontor i Geneve, Schweiz og ECMWF, der ligger lidt uden for London, England.

Læs mere.

 

Bliv meteorolog

Meteorologerne på DMI udarbejder varsler om farligt vejr til beredskaber og offentligheden samt vejrudsigter til en lang række brugere. Vi ansætter ca. hvert tredje år et hold bachelorer i meteorologi. For at blive meteorolog, skal du have studeret på Københavns Universitet, Niels Bohr Institut for Astronomi, Fysik og Geofysik, Geofysisk afdeling.

Læs mere.

Viden om vejr og klima

Se alle