Find nemmere rundt på DMI’s hjemmeside

DMI’s hjemmeside har fået en ny navigation, som skal gøre det nemmere for brugerne at finde den viden om vejr, klima og hav, som de søger. Den nye navigation er blevet til på baggrund af input fra brugerne og test i DMI’s brugerpanel.

Allerede først i januar blev dmi.dk og DMI’s app reklamefri. Nu introduceres en ny navigation, der skal gøre det nemmere for brugerne at finde fx radarbilleder, regionale vejrudsigter og tørkeindeks. Derudover er relevant viden om havet samlet, så der er færre klik mellem information om fx strøm, vind og bølger.

Navigationen er lavet på grundlag af input fra DMI’s brugerpanel. Brugerpanelet har testet forskellige løsninger, og den nye navigationsstruktur er et resultat af, hvordan majoriteten af brugerne nemmest finder DMI’s mangeartede viden om vejr, klima og hav på hjemmesiden.

Den nye navigation vil ændre sig en smule i takt med, at flere nye vejr-undersider kommer til.

Flere forbedringer venter i de kommende måneder

Forbedringerne på dmi.dk er led i en større relancering af hjemmesiden, hvor brugerne er inviteret tæt ind i udviklingen af hjemmesiden.

’Vi er meget glade for den store hjælp, vi har fået fra vores brugerpanel, som består af både private og professionelle brugere af dmi.dk. Vi vil gerne være borgerne i Rigsfællesskabets foretrukne vejrtjeneste, derfor lægger vi os i selen for at imødekomme brugernes behov. Med relanceringen af vores hjemmeside får brugerne mulighed for at få nem adgang til lige netop den information, som de har brug for,’ siger DMI’s direktør Marianne Thyrring.

Brugerne ønsker en hjemmeside med et bedre vejroverblik, og hvor det er lettere at finde de oplysninger, som de søger. Det er disse ønsker, der er omdrejningspunktet for de forbedringer, som DMI i de kommende måneder løbende ruller ud på dmi.dk.

DMI’s hjemmeside er nu reklamefri, og der er lavet en ny navigation. Senere kommer en ny forside og en ny visning af det lokale vejr for at skabe det mest optimale overblik over vejret. Og endelig venter nogle helt nye vejrsider målrettet specialbrugere af vejret.

Forbedringer indtil nu på dmi.dk:

  • Reklamer er fjernet
  • Introduktion af en ny navigation

 Disse forbedringer venter på dmi.dk i de kommende måneder:

  • Ny forside og lokalt vejroverblik
  • Nye sider målrettet specialbrugere af vejrinformationer

Af Anja Fonseca
11. februar 2021

Kontakt Presse ♦ Se flere nyheder fra DMI  ♦ Modtag pressemeddelelser fra DMI på mail
Hent vores app til iPhone eller Android ♦ Følg DMI på Twitter, LinkedIn og Instagram

Viden om vejr og klima

Se alle