twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Søndag den 25. juni 2017, 16:15 utc.

Vejret i nat og i morgen:

Qaanaaq får mest skyet og i morgen kommer det regn eller slud. Temperaturen holder sig hele døgnet mellem frysepunktet og 3 graders varme. I Upernavikområdet bliver det skyet eller tåget vejr med temperatur omkring eller kun lidt over frysepunktet. I løbet af mandagen klarer det op og kommer nogen sol med temp. op til 5 graders varme.

I Qeqertarsuaq skyet til letskyet og stedvis lidt eller måske nogen sol. Temperatur mellem 6 og 12 grader. På strækningen fra Sisimiut til Nuuk kommer det i nat flere skyer sydfra og omkring Nuuk kan det i morgen tidlig komme lidt regn en overgang, men ellers holder det tørt og om mandagen kommer det lidt eller nogen sol, især omkring Sisimiut. Temperatur i nat ned mellem 2 og 6 graders varme og i morgen op mellem 8 og ca. 15 grader.

Paamiut og Sydgrønland får mest overskyet og der kommer tidvis lidt regn, først i Sydgrønland men i morgen også i Paamiut. Vinden kan en overgang blive frisk til hård sydøstlig men aftager i løbet af mandagen. Temperatur hele døgnet mellem omtrent 5 og 10 graders varme.

Tasiilaq-området får i nat igen tåget vejr men i løbet af mandagen letter tågen og om eftermiddagen kommer det nogen sol. Temperatur i nat ned til frysepunktet, i morgen eftermiddag op omkring 5 graders varme.

Ittoqqortoormiit får mest klart vejr men i nat er det mulighed for tågebanker. I morgen ret solrigt vejr dog sidst på dagen kommer det en del høje skyer. Temperatur i nat ned mellem frysepunktet og 2 graders varme, i morgen op mellem 5 og 10 graders varme.

Søg by i hele verden: