twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Mandag den 10. december 2018, 11:30 utc

Vejret resten af dagen og i nat:

Qaanaaq får overskyet vejr med sne af og til og let til frisk vind fra øst. i nat op til hård vind fra øst. Temp. omkring 18 graders frost, i nat mellem 10 og 15 graders frost. På strækningen fra Upernavik til Sisimiut halvskyet til skyet vejr og stedvist let sne, lokalt let til frisk vind mellem øst og nord. Temp. mellem 13 og 18 graders frost. I nat frisk til hård vind mellem øst og nord og over sydlige del temp. mellem 5 og 10 graders frost.

Fra Maniitsoq til Paamiut lidt eller nogen sol, stedvist let til frisk vind fra nord. I nat op til hård vind. og temp. mellem 3 og 8 graders frost.

Sydgrønland får frisk vind til kuling fra øst og nordøst, på udsatte steder op til hård kuling. Mest skyet og føhn. Temp. i hele perioden mellem frysepunktet og 5 graders varme.

Tasiilaq får frisk til hård vind fra nordøst, fra i aften op til hård kuling, med kraftige vindstød. Overskyet med sne af og til og snefygning. Temp. mellem frysepunktet og 5 graders frost.

I Ittoqqortoormiit let til frisk vind fra øst. Halvskyet vejr og temp. mellem 15 og 20 graders frost. I nat mest skyet og temp. mellem 10 og 15 graders frost.

Søg by i hele verden: