Sådan finder du Verdensvejr på det nye dmi.dk

Flere læsere har bekymret henvendt sig til os og spurgt, hvor Verdensvejr er blevet af her på sitet. Bare rolig - det er her endnu, bare i en lidt anden udformning

Flere produkter på på beta.dmi.dk - der i nær fremtid kommer til at overtage som DMI's ansigt udadtil er blevet pudset af. Et af dem er Verdensvejr, som i ny forklædning kommer helt frem på forsiden.

Byvejr og Verdensvejr fusionerer

Her på sitet vil fanebladet Verden og dets primære produkt ’Verdensvejr’ ikke længere være at finde. Verdensvejr er i stedet slået sammen med Byvejr under fællesnavnet ’Byvejr’ .

Her finder du alt det, du tidligere fandt i begge produkter. 

Byvejr’ giver dig to muligheder for at søge:

  • Landkortet med vejrsymboler. Her kan du zoome og finde flere byer, eller du kan panorere hele verden rundt og finde lige præcis det sted, du ønsker at finde vejret. Klik på vejrsymbolet - og vejrudsigten er din. Byvejr-produktet har to faneblade - et Kort-faneblad og et Detaljer-faneblad. Det er mellem disse, du navigerer fra kortets generelle vejr de kommende timer til din valgte lokalitets specifikke vejrdetaljer 15 dage frem. 
  • Du kan også bruge søgefeltet i ’Byvejr’. Her har du alle byerne fra det tidligere Byvejr og det tidligere Verdensvejr samlet i ét felt. Din søgning tilpasser sig efterhånden, som skriver flere og flere bogstaver ind. Dermed er det ikke nødvendigt for dig at vide om Frankfurt am Mains forstad nu hedder Eschbon eller Eschborn.

En lille finte ved ’Byvejr’ er, at de seneste tre byer, du har set, samles øverst til højre på forsiden af det nye dmi.dk.

På den måde er dine favoritbyer altid lige ved hånden. Og vil du gerne have hurtig adgang til flere end de tre byer, så har hver by sin egen URL, som du kan gemme i Bookmarks eller Favoritter.

Du kan bruge Byvejret fra forsiden eller i den udvidede udgave på siden ’Byvejr’.

19. april 2013.

Viden om vejr og klima

Se alle