Bodil blæste dmi.dk mod hidtil usete højder

Interessen for vejret er øjensynligt altid stigende, for med Bodils hærgen satte dmi.dk igen nye rekorder.

Torsdag den 5. december, da stormen var på sit højeste, så 1.069.082 brugere - fordelt over 1.919.343 besøg - 8.122.698 sider på dmi.dk. Det er på alle tre parametre rekord.

Dermed fik bruger- og besøgsrekorden fra 28. oktober kun lov til at stå lidt længere end en måned, mens sidevisningsrekorden fra 29. juni 2012 på 7.957.690 sider på ét døgn måtte på pension.

Besøgstal på hjemmeside

Næsten 2 millioner besøg i løbet af 24 timer, viser statistikken fra Danske Medier. Klik på grafikken for at komme til Danske Mediers realtime-statistik.

"Vi iværksatte to kriseprocedurer på dmi.dk under stormen, så vi kunne være sikre på, at læserne kunne serviceres. Dels slog vi et par af de mere krævende produkter fra - som ikke var relevante i en storm - og dels udjævnede vi belastningen på dmi.dk på to linjer, så hver linje tog en lige stor del," fortæller systemadministrator Eivind Bengtsson

Og det var ikke kun på dmi.dk, at I strømmede til. DMI's twitter-profil, @dmidk, gik fra at have 220 følgere til at have 2220 følgere fra de første varsler blev udsendt til de sidste varsler blev taget ned.

9. december 2013

Se flere nyheder fra DMI  ♦ Modtag pressemeddelelser fra DMI på mail
Hent vores app til iPhone eller Android ♦ Følg DMI på Twitter og Instagram

Viden om vejr og klima

Se alle