Theilgaard toppede julekalenderen

12 af 23 vindere valgte Jesper Theilgaards 'Vejret i kunsten' som gave i DMI's julekalender. Men hov! Hvorfor vandt kun 23?

Var du med i DMI's julekalender, så ved du, at det gælder om at svare på spørgsmål - skæve, skøre, fordækte og forvrøvlede spørgsmål.

Igen i 2012 var tiltaget populært, og vi modtog over 1.300 besvarelser.

Dagens vinder var den som hurtigst svarede rigtigt. Og enkelte dage kunne det tage sin tid, fortæller overnissen DMI's pressechef Niels Hansen.

"De dage hvor lågen åbnede, mens vi var på arbejde, fulgte vi med i svarene. Der kunne godt gå ½ time og en hel del mails, før der kom en med det rette svar. Men vi havde jo heller ikke lovet, at det skulle være nemt".

Faktisk lykkedes det i år kun at komme af med 23 gaver.

"Selveste juleaften lykkedes det ingen at svare rigtigt. Det skyldtes nok mest, at folk har andre og bedre ting at tage sig til lige den dag. Vi spurgte til julemandens temperatur og fik flere sjove bud men ingen rigtige", fortæller Niels Hansen.

Dagens vinder kunne vælge mellem fire forskellige bøger. Og her var Jesper Theilgaards Vejret i Kunsten populær. Bogen endte som en kærkommen gave hos 12 af de 23 vindere.

"I december 2013 har vi et nyt dmi.dk at lege julelege på. Det åbner op for spændende muligheder som vi ikke helt har på plads endnu. Men jeg kan i al fald love, at vi vender tilbage for 11. år i træk", slutter Niels Hansen.

10. januar 2013.

Vejret i Kunsten af Jesper Theilgaard

Vejret i Kunsten af Jesper Theilgaard

Se flere nyheder fra DMI  ♦ Modtag pressemeddelelser fra DMI på mail
Hent vores app til iPhone eller Android ♦ Følg DMI på Twitter og Instagram

Viden om vejr og klima

Se alle