Vinterglimt: Michael Christensen lægger ud

Vinteren står for døren - og selv om det er mørkt en stor del af døgnet på denne årstid, er kameraerne flittigt i brug rundt om i landet. Fredag sendte Michael Christensen fra Hjørring os fire snebilleder, som vi lader være første runde i en ny serie: Vinterglimt.

Vi har af flere omgange kørt serien 'Sommerglimt' på dmi.dk med stor succes - nu går vi os selv i bedene med ½ års forskydning. Velkommen til Vinterglimt.

Har du 3-5 superflotte vinterglimt, så send dem til vejratse@dmi.dk. Husk at skrive 'Vinterglimt' i Ang.-feltet.

Billederne skal helst være fra denne vinter, selv om særligt interessante billeder fra tidligere vintre selvfølgelig også kommer i betragtning. Sne behøver bestemt ikke være en del af motivet.

Billederne skal være beskåret/skaleret, så de er 640 pixel i bredden. Billedformatet skal være .jpg, de må ikke være sat ind i et andet dokument, og fotografens navn skal være en del af billedets navn, for eksempel piberygendesnekvinde_kurtwinkler_01.jpg.

Optræder der genkendelige personer på billederne, skal du sikre dig deres godkendelse til at de figurerer på dmi.dk.

I løbet af de kommende måneder bringer vi så en række vinterglimt på dmi.dk. Vi kan ikke love, at vi bringer alle billeder.

DMI kan ikke betale for billeder.

Indsendte billeder placeres i DMI’s billedarkiv sammen med fotografens navn og e-mailadresse. De bliver kun brugt i DMI-publikationer og vil ikke blive brugt i kommercielle produkter uden forudgående aftale med fotografen.

Men lad os lægge ud med Michael Christensen vinterglimt, der fokuserer på sneen der fredag faldt i Hjørring.

30. november 2012.

Se flere nyheder fra DMI  ♦ Modtag pressemeddelelser fra DMI på mail
Hent vores app til iPhone eller Android ♦ Følg DMI på Twitter og Instagram