2000 personer har tilmeldt sig DMI’s brugerpanel

DMI’s brugerpanel, som skal hjælpe med at gøre hjemmesiden mere brugervenlig, er på plads. Deltagerne i panelet, der repræsenterer de mange forskellige typer af brugere, som har interesse i hjemmesiden, skal i den kommende tid teste mulige nye løsninger til et opgraderet dmi.dk.

Omkring 2000 personer har nu tilmeldt sig DMI’s brugerpanel, som skal hjælpe med at gøre hjemmesiden mere brugervenlig.

’Vi er meget taknemmelige over, at så mange engagerede borgere tager sig tid til at hjælpe med at forbedre dmi.dk,’ siger DMI’s direktør Marianne Thyrring og fortsætter:

’DMI’s hjemmeside er til for alle borgere i Danmark, og siden skal derfor dække vidt forskellige behov. Brugerne skal hurtigt kunne finde det, de leder efter på hjemmesiden, og det opnår vi bedst, hvis siden udvikles i tæt dialog med brugerne.’

De første deltagere i brugerpanelet er allerede blevet interviewet, og de har bidraget med værdifuld viden om deres syn på dmi.dk.

Brugerpanelet skal i den kommende tid være med til at teste mulige nye løsninger på dmi.dk. Nogle gange vil alle deltagere i brugerpanelet blive involveret, og andre gange rækkes ud til udvalgte fokusgrupper. Det forventes at hele, eller dele af, brugerpanelet vil blive involveret.ca. hver anden eller hver tredje uge frem mod årsskiftet.

Ca. 85 % af brugerpanelet udgøres af private brugere, og ca. 15 % udgøres af deltagere, som benytter dmi.dk i forbindelse med deres arbejde. En del af brugerpanelet udgøres desuden af tidligere brugere af hjemmesiden, som faldt fra da dmi.dk blev relanceret i 2019.

'Vi er meget taknemmelige over, at så mange engagerede borgere tager sig tid til at hjælpe med at forbedre dmi.dk' - Marianne Thyrring, direktør på DMI

Den forbedrede version af hjemmesiden forventes fuldt udrullet i starten af 2021.

Læs mere her.

Af Anja Fonseca
22. oktober 2020

Kontak Presse ♦ Se flere nyheder fra DMI  ♦ Modtag pressemeddelelser fra DMI på mail
Hent vores app til iPhone eller Android ♦ Følg DMI på Twitter, LinkedIn og Instagram

Viden om vejr og klima

Se alle