I løbet af weekenden koldere, mere skyet og mere vind

Vejrudsigten for hele landet

Fredag den 16. november 2018.

Udsigt, der gælder til søndag morgen, udsendt kl. 22.30

I nat klart vejr, men efterhånden dis og i de østlige egne noget skyet, og ud på natten stedvis tåge i Nordjylland. Temp. ned mellem frysepunktet og 5 graders varme, lokalt måske let frost, og svag til jævn vind omkring sydøst.Lørdag tørt først skyet mange steder, og i Vendsyssel måske tåget. I løbet af dagen kommer der nogen eller en del sol først i den sydlige og vestlige del af landet. Temp. mellem 4 og 8 grader, og svag til jævn vind fra sydøst og øst.Lørdag aften og natten til søndag først klart mange steder, men det bliver efterhånden skyet fra nordøst, stedvis også tåge. Temp. ned mellem 1 grads frost og 3 graders varme, og svag til jævn vind fra nordøst og nord.


Fredag den 16. november 2018.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 22.30

Oversigt

Et højtryk over Østeuropa og Baltikum. bevæger sig op mod Nordskandinavien, og koldere luft når efterhånden frem til Danmark østfra sammen med frisk til hård vind og byger især ved Østesøen.

Søndag:

Mest skyet, men overvejende tørt vejr, dog på Bornholm mulighed for lette byger. Temp. op mellem 5 og 7 grader. Om natten skyet vejr og ved Østersøen kan der komme enkelte byger. Nattemp. ned mellem 3 og 5 grader. Vinden tiltager og bliver efterhånden jævn til hård omkring nordøst, fra sidst på dagen ved Østersøen stedvis op til kuling.

Mandag:

Mest skyet og især ved Østersøen og i de sydlige egne byger. Dagtemp. mellem 4 og 6 grader, og om natten ned mellem 2 og 4 grader. Vinden bliver hele døgnet jævn til hård fra øst og nordøst, ved Østersøen stedvis op til kuling.

Tirsdag:

Skyet og især i de sydlige egne byger, stevis også lidt sol. Dagtemp omkring 5 grader. Om natten mest tørt og fortsat skyet og temp. mellem 2 og 5 grader.Hele døgnet jævn til frisk vind fra øst, ved østvendte kyster op til hård vind.

Onsdag:

Skyet og stedvis lidt regn. Temp. op omkring 5 grader. Jævn til hård vind, stedvis op til kuling, fra øst og nordøst. Om natten mest skyet og mest tørt. Temp. ned mellem 2 og 5 graders varme, og aftagende til let til frisk vind.

Torsdag:

Skyet og stort set tørt. Dagtemp mellem 2 og 5 grader, om natten mellem 2 graders frost og 2 graders varme. Vinden bliver svag til jævn omkring sydøst.

Fredag og lørdag:

Mest tørt og skyet med ret uændrede temperaturer.

Usikkerhed

Vejrudviklingen er ret sikker. Det er sikkert, at det efterhånden bliver lidt koldere og mere blæsende, men mere usikkert hvor meget sol og hvor mange byger, der kommer i den kommende periode.


Forventede nedbørmængder i mm, der skal opfattes som et omtrentligt gennemsnit for de enkelte landsdele.

Opdateret fredag d. 16. november 2018 23:00

fredag lørdag søndag mandag tirsdag i alt
Nordjylland 0 0 0 0,2 0,2 0,4
Midt- og Vestjyl. 0 0 0 0,1 0,1 0,2
Østjylland 0 0 0 0,2 0,6 0,8
Syd- og Sønderjyl. 0 0 0 0,4 0,6 1
Fyn 0 0 0 0,7 1 2
V/S Sjæl./Loll./Fal. 0 0 0 2 0,9 3
Kbh. og N.Sjælland 0 0 0 0,1 0,6 0,7
Bornholm 0 0 1 3 0,3 4