Uge med blanding af sol og gråvejr

Vejrudsigten for hele landet

Tirsdag den 24. januar 2017.

Udsigt, gældende til onsdag aften, udsendt kl. 17.00

I aften først stedvis klart vejr, men i nat skyet og diset vejr med stedvis tåge. Temp. fra omkring frysepunktet til 5 graders varme, lunest ved Vestkysten. Onsdag mest tørt, og først på dagen skyet og diset vejr, senere kommer der især i de sydøstlige egne lidt eller nogen sol. Temp. op mellem 1 og 5 grader. Hele døgnet svag til jævn vind fra vest og sydvest.

I nat kan der stedvis forekomme rim- og isglatte veje, især i Jylland.


Tirsdag den 24. januar 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 14.00

Oversigt

Et højtryk Vest- og Centrakeuropa bevæger sig langsomt mod øst, nord for højtrykket strømme fugtigt luft ind over Danmark fra vest og sydvest. Torsdag når højtrykket frem til Østeuropa, og mere tørt og antageligt klar luft trænger op over Danmark fra sydøst og syd. Søndag ventes en svag front at bevæge sig frem mod Danmark vestfra, men vil antageligt senere gå i stå og opløses.

Onsdag aften og natten til torsdag:

I den sydlige del af landet klarer det antageligt op sydfra, om natten dog med lokale tågebanker, med temp. ned mellem fryserpunktet og 4 graders frost. Ellers mest skyet og diset vejr med stedvis tåge, og temp. omkring frysepunktet. Svag til jævn vind mest omkring syd.

Torsdag:

Mange steder nogen eller en del sol, efterhånden også i den nordlige del af landet, men stedvis længere perioder med skyet og diset vejr, og først på dagen måske stedvis tåge. Temp. op mellem 1 og 3 graders varme og let til jævn vind omkring syd. Om aften og natten mange steder tørt og klart vejr, men stedvis skyet og diset vejr, måske med lokal rimtåge. Temp. ned mellem frysepunktet og 4 graders frost og svag til jævn vind mest fra syd og sydøst.

Fredag:

Tørt med en del sol, men først på dagen måske stedvis mere skyet. Temp. mellem 1 og 4 grader. Vinden tiltager til let til frisk omkring sydøst. Om aftenen og natten tørt og klart vejr. Temp ned mellem frysepunktet og 5 graders frost og svag til jævn vind fra sydøst og syd.

Lørdag:

Tørt med nogen eller del sol de fleste steder. Temp. op mellem 1 og 4 grader og svag til jævn fra sydøst og syd. Om aften og natten de fleste steder tørt og klart vejr, men i den vestlige del af landet senere skyet og diset vejr. Temp. ned mellem frysepunktet og 5 graders frost. Svag til jævn vind fra syd og sydøst, ved kysterne stedvis frisk vind.

Søndag:

I den østlige del af landet nogen sol først på dagen, ellers mest skyet og diset vejr og senere måske stedvis lidt regn. Dagtemp. mellem 2 og 5 grader, om natten mellem 2 graders varme og 3 graders frost. Let til jævn vind fra syd og sydvest, ved kysterne stedvis op til frisk vind.

Mandag og tirsdag:

Antageligt ustadigt med uændrede temp.

Usikkerhed

Det noget usikkert hvor og hvornår solen bryder frem den kommende tid, men det er sikkert at det holder mest tørt frem til søndag, herefter er den generelle vejrudvikling endnu noget usikker.


Forventede nedbørmængder i mm, der skal opfattes som et omtrentligt gennemsnit for de enkelte landsdele.

Opdateret tirsdag d. 24. januar 2017 14:30

tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag i alt
Nordjylland 0 0,1 0 0 0 0,1
Midt- og Vestjyl. 0 0 0 0 0 0
Østjylland 0 0,1 0 0 0 0,1
Syd- og Sønderjyl. 0,1 0 0 0 0 0,1
Fyn 0,1 0 0 0 0 0,1
V/S Sjæl./Loll./Fal. 0,1 0 0 0 0 0,1
Kbh. og N.Sjælland 0 0,1 0 0 0 0,1
Bornholm 0,1 0,1 0 0 0 0,2