Endnu lunt for årstiden, men i løbet af weekenden koldere

Vejrudsigten for hele landet

Onsdag den 14. november 2018.

Udsigt, der gælder til fredag morgen, udsendt kl. 21.30

I nat skyet og diset med lidt regn af og til, og i løbet af natten i den sydlige del af landet måske stedvis tåge. Temp. mellem 6 og 10 grader, og svag til frisk vind fra sydvest og syd. Torsdag først skyet og diset mange steder, mod nord og øst stedvis lidt regn, og sydpå i landet endnu mulighed for tåge. Ellers opholdsvejr og i løbet af dagen kommer der lidt eller nogen sol flere steder. Temp. omkring 10 grader, og svag til jævn vind fra syd og sydøst. Om aftenen og natten tørt og de fleste steder perioder med ret klart vejr. Temp. mellem 2 og 7 grader, i Jylland måske lokalt ned nær frysepunktet, og svag til frisk vind fra syd og sydøst.


Onsdag den 14. november 2018.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 21.30

Oversigt

En varmfront over landet bevæger sig østpå, og herefter bygges et højtryk op over Østeuropa og stabiliserer vejret. I weekenden bevæger højtrykket sig op mod Nordskandinavien, og koldere luft når efterhånden Danmark østfra.

Fredag:

Tørt vejr med en nogen sol, men først på dagen dog stedvis ret skyet. Temp. mellem 7 og 10 grader, og let til frisk vind fra syd og sydøst. Om natten tørt og mest klart vejr, men i den nord- og østlige del af landet stedvis ret skyet. Temp. ned mellem frysepunktet og 5 graders varme, og svag til jævn vind fra syd og sydøst.

Lørdag:

Tørt med nogen sol, men i perioder dog stedvis ret skyet. Temp. mellem 5 og 8 grader, og svag til jævn vind fra sydøst og øst. Om natten overvejende tørt og i den sydlige del af landet til at begynde med ret klart vejr, men ellers bliver det skyet fra nordøst. Temp. ned mellem frysepunktet og 5 graders varme, og svag til jævn vind fra nordøst og nord, der i løbet af natten tiltager og bliver let til frisk.

Søndag:

Mest skyet og ved Østersøen er der efterhånden mulighed for byger. Temp. døgnet rundt mellem 3 og 8 grader, og vinden tiltager og bliver jævn til hård fra øst og nordøst, ved Østersøen fra sidst på dagen stedvis op til kuling.

Mandag:

Mest skyet og især i de sydlige egne byger, lokalt måske med slud. Temp. døgnet rundt mellem 3 og 8 grader, og jævn til hård vind fra øst og nordøst, ved Østersøen stedvis op til kuling.

Tirsdag:

Mest skyet, men efterhånden færre byger. Temp. døgnet rundt mellem 3 og 8 grader, og jævn til hård vind omkring øst, ved Østersøen igen stedvis op til kuling.

Onsdag og torsdag:

Måske lidt stigende temperaturer og en overgang mulighed for mere vedvarende regn.

Usikkerhed

Det er usikkert hvor meget sol der kommer i den kommende periode, men ellers er udsigten ret sikker.


Forventede nedbørmængder i mm, der skal opfattes som et omtrentligt gennemsnit for de enkelte landsdele.

Opdateret onsdag d. 14. november 2018 22:00

torsdag fredag lørdag søndag mandag i alt
Nordjylland 0,3 0 0 0 0 0,3
Midt- og Vestjyl. 0 0 0 0 0 0
Østjylland 0 0 0 0 0,2 0,2
Syd- og Sønderjyl. 0 0 0 0 0,3 0,3
Fyn 0 0 0 0,2 0,7 0,9
V/S Sjæl./Loll./Fal. 0 0 0 1 1 2
Kbh. og N.Sjælland 0,2 0 0 0 0,5 0,7
Bornholm 0,3 0 0,2 2 2 5