Ustadigt og lunt sommervejr

Vejrudsigten for hele landet

Onsdag den 27. juli 2016.

Udsigt, der gælder til torsdag aften, udsendt kl. 17.00

I aften en overgang stedvis lidt sol, men ellers ventes en aften og nat med mange skyer og regn eller byger rundt omkring, der lokalt kan være med torden. I løbet af natten klarer det op i den vestlige del af landet og det bliver mest tørt. Temp. falder til mellem 12 og 17 grader og svag til frisk vind mellem øst og syd, der drejer til sydvest og vest. I Nord- og Nordvestjylland stedvis op til hård vind. Torsdag kommer der lidt eller nogen sol og kun enkelte byger hist og her. Temp. op mellem 17 og 22 grader, varmest østpå og svag til frisk vind omkring vest.


Onsdag den 27. juli 2016.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 15.35

Oversigt

Den kommende periode ventes flere fronter med regn og byger at trænge ind over landet fra sydvest og vest, efterfulgt af opklaring og spredte byger. I løbet af næste uge kan vejret en overgang stabilisere af et højtryk over Mellemeuropa.

Torsdag aften og natten til ferdag:

Om aftenen nogen eller en del sol i den nordlige og østlige del af landet, ellers mest skyet og ud på aftenen regn eller byger fra sydvest. Om natten mest skyet og efterhånden også regn eller byger mange andre steder. Temp. falder til mellem 12 og 17 grader og svag til jævn vind mellem sydvest og sydøst.

Fredag:

Regn eller byger mange steder, lokalt måske med torden, men også lidt sol af og til. Temp. op mellem 18 og 23 grader og let til frisk vind fra syd og sydvest. Om aftenen og natten fortsat regn eller byger flere steder, men i løbet af natten klarer det noget op i den vestlige del af landet og bliver mest tørt. Temp. falder til mellem 12 og 17 grader og let til frisk vind omkring vest, i Nordjylland ud på natten stedvis op til hård vind.

Lørdag:

Nogen sol, efterhånden også østpå, men der kommer også byger hist og her. Temp. op mellem 17 og 22 grader og let til frisk vind omkring vest, i Nordjylland stedvis hård vind. Om aftenen og natten mest tørt og tildels klart vejr, men i den sydøstlige del af landet måske mere skyet og især om natten stedvis regn. Temp. falder til mellem 10 og 15 grader og let til frisk vind omkring vest, der aftager og bliver svag til jævn fra vest og sydvest.

Søndag:

Lidt eller nogen sol, men også spredte byger eller mod sydøst til at begynde med endnu stedvis regn. Temp. op mellem 17 og 22 grader og svag til frisk vind fra sydvest og vest. Om natten tildels klart vejr og kun lokale byger. Temp. mellem 12 og 17 grader og let til frisk vind omkring vest, i Nord- og Nordvestjylland op til hård vind.

Mandag:

Lidt eller nogen sol, men også spredte byger. Dagtemp. op mellem 16 og 20 grader, om natten mellem 12 og 16 grader. Jævn til frisk, stedvis hård vind fra vest og nordvest, i Nordjylland en overgang måske op til kuling.

Tirsdag og onsdag:

En overgang mere stabilt og lidt varmere.

Usikkerhed

Det er sikkeret, at vejret bliver mere ustadigt og lidt køliger.


Forventede nedbørmængder i mm, der skal opfattes som et omtrentligt gennemsnit for de enkelte landsdele.

Opdateret onsdag d. 27. juli 2016 11:45

onsdag torsdag fredag lørdag søndag i alt
Nordjylland 4 0,4 4 0,4 1 10
Midt- og Vestjyl. 3 1 3 0,8 1 9
Østjylland 4 3 3 0,3 1 11
Syd- og Sønderjyl. 3 3 5 0,5 1 13
Fyn 2 5 5 0,3 1 13
V/S Sjæl./Loll./Fal. 2 5 4 3 2 16
Kbh. og N.Sjælland 1 4 4 1 1 11
Bornholm 5 2 4 2 3 16