twitter google+ facebook

Nyheder

09.11.2016
Vejr
Niels Hansen

Et lavtryk bevægende sig tirsdag aften og nat op over Danmark fra syd. Med sig havde det en masse sne, og mest fik Lolland-Falster. Det oplyser klimatolog Mikael Scharling, der onsdag har kigget morgenens målinger af snedybder igennem.

07.11.2016
Vejr
Lars Henriksen

Søndag faldt efterårets første sne i Vendsyssel. Der blev ikke tale om store mængder, men alligevel nok til at landskabet visse steder blev klædt i hvidt.

01.11.2016
Voldsomt vejr
Marianne Brandt

Beredskabsvarsling og klimaforskning: Der var fokus på DMI's rolle i det nationale beredskab, da en sydkoreansk beredskabsdelegation gæstede DMI på Lyngbyvej i København.

31.10.2016
Vejr
Niels Hansen

Liselotte Kahns var på skovtur i weekenden og delte med egen ord "...et par snapshots af det varierende, men utroligt smukke efterår" med os. Vi deler dem fluks videre med jer :-)

27.10.2016
Grønland
Lars Henriksen

På kun 25 dage faldt der i den østgrønlandske by Tasiilaq mere end 1/3 af, hvad Danmark får på et helt år. Årsagen til den store mængde regn skal findes i den østgrønlandske topografi og en oktober måned med mange lavtryk og fronter.

26.10.2016
Atmosfæren
Marianne Brandt

Det antarktiske ozonhul, der i 2015 blev målt som det fjerdestørste nogensinde, er nu tilbage til ’normalen’. Fortsætter udviklingen i samme spor, kan vi i midten af dette århundrede se frem til et ozonlag, der er tilbage til det, det var, før den