twitter google+ facebook

DMI's julekalender er tilbage onsdag og onsdag og onsdag og onsdag

Som det sig hør og bør, har DMI for 12. år i træk en julekalender. I år udspiller den sig på onsdagene i de fire adventsuger 49, 50, 51 og 52 - og du er inviteret.

En on-line-julekalender i december er i løbet af de seneste 12 år blev en fast DMI-tradition. Også denne gang handler det om at vide noget om vejr, klima og hav (eller være god til at finde ud af det) - og om at svare hurtigt.

Sådan foregår det

Hver onsdag i dagtimerne frem til jul afslører vi en låge på DMI's nyhedsside i én time.

Når lågen åbner, annoncerer vi det på DMI's Twitter-profil @dmidk med et tweet med #DMIJul + et link til lågen. Du kan altså enten overvåge nyhedssiden eller du kan overvåge Twitter-profilen.

I lågen får du i år hele tre spørgsmål (præmien er dog ikke et Kinderæg). Du besvarer alle tre spørgsmål og sender svarene i en mail til vejrmed@dmi.dk.

Er du én af de dygtige, som svarer helt korrekt, og har du husket at angive navn og postadresse i din mail, så er du med i spillet om ugens præmie.

Den hurtigste af de korrekte besvarelser vinder (hvis den er med navn og adresse). Det er dit ansvar at finde lågen, i den time hvor den er åben. Dagene er altså onsdag den 2., den 9., den 16. og den 23. december.

Og hvad er præmien så?

Kalenderpræmien i år varer hele året. Du får (hvis du vinder, altså):

De tre abonnementer er i højtidens ånd stillet til rådighed af Geografisk Selskab, Dansk Meteorologisk Selskab og Aktuel Naturvidenskab. Af julehjertet tak!

Af nisserne Biels Sansen og Njarne Hiewertsen, kommunikation@dmi.dk

© DMI, 1. december 2015

Tilmeld dig DMI's ugentlige, elektroniske nyhedsbrev
Tilmeld dig DMI's varsler om farligt vejr på SMS
Vejret undervejs på mobil.dmi.dk eller til iPhone eller Android
Følg DMI på Twitter
DMI's -nyheder