twitter google+ facebook

Nyheder

28.10.2014
Hav
Marianne Brandt

Afsmeltning af sne og is samt opvarmning af havene fører til havniveaustigninger omkring Danmark med bl.a. tab af økosystemer og forøget kysterosion til følge. Ny rapport fra Miljøministeriet sætter fokus på konsekvenserne for Danmark ved et ændret

27.10.2014
Vejr
Niels Hansen

Klimaændringer eller ej? Det er spørgsmålet efter særligt voldsomme vejrbegivenheder. Nu giver danske og tyske forskere svaret i forhold til stormen Allan, som sendte Danmark til tælling for ét år siden - den 28. oktober 2013.

25.10.2014
Fra vores egen verden
Niels Hansen

Natten til søndag den 26. oktober 2014 stiller Danmark tilbage til normaltid. Det samme gør stort set resten af Europa.

24.10.2014
Vejr
Bjarne Siewertsen

Står vandet ikke lidt højt onsdag, skrev flere læsere torsdag og spurgte DMI. Og langs den jyske vestkyst, i Limfjorden og i Kattegat var den god nok.

24.10.2014
Klima
Niels Hansen

Oktober måned står i klimaets tegn, når FN's klimapanel kommer til København. Vi varmer op med en række vigtige ord fra klimadebatten. I dag får du det sidste - og i denne sammenhæng vigtigste: IPCC.

24.10.2014
Voldsomt vejr
Bjarne Siewertsen

Du kigger på din daglige vejrudsigt og ser, at det vil høvle ned i dit område - ja, faktisk varsler DMI skybrud. Er din virksomhed eller organisation klar? Det kan du finde ud i en ny dilemma-øvelse.

23.10.2014
Klima
Niels Hansen

Oktober måned står i klimaets tegn, når FN's klimapanel kommer til København. Vi varmer op med en række vigtige ord fra klimadebatten. I dag gælder det FN's meteorologiske organisation WMO, som var med til at grundlægge IPCC.

22.10.2014
Klima
Marianne Brandt

Oktober måned står i klimaets tegn, når FN's klimapanel kommer til København. Vi varmer op med en række vigtige ord fra klimadebatten. I dag forklarer vi, hvordan scenarier danner baggrund for beslutningstagere.

22.10.2014
Klima
Majken Salomon Hess

Oktober står i klimaets tegn, når FN's klimapanel (IPCC) kommer til København for at afslutte og offentliggøre sin nye, store klimastatus. DMI og Klima-, Energi- og Bygningsministeriet er vært for mødet, der starter på mandag den 27. oktober.

21.10.2014
Klima
Marianne Brandt

Oktober står i klimaets tegn. FN's klimapanel kommer til København. Vi varmer op med vigtige ord fra klimadebatten. I dag forklarer vi kort, hvad en klimamodel er.