twitter google+ facebook

Farvandsudsigter

Onsdag den 21. februar 2018, 16.30 utc.

Der er stormvarsel for Aputiteeq og Nunap Isuata Kangia. Der er kulingvarsel for Daneborg, Kangikajik, Kulusuk, Timmiarmiut, Nunap Isuata Kitaa, Nunarsuit, Narsalik, Meqquitsoq, Uiffaq, Qimusseriarsuaq og Kiatak. Der er risiko for stærk overisning for Timmiarmiut, Nunap Isuata Kangia, Nunap Isuata Kitaa, Nunarsuit og Narsalik. Der er risiko for overisning for Daneborg, Kangikajik, Aputiteeq, Kulusuk og Meqquitsoq.

Oversigt 18, utc

Et lavtryk, 955 hPa, over Aputiteeq, bevæger sig mod vest. Tilhørende fronter giver udbredt sne eller slud samt kraftig blæst til de østlige og nordøstlige farvande. Nordvest/vestlig strømning af koldluft med snebyger over de sydvestlige og sydlige farvande. Natten til torsdag bevæger et lavtryk, 970 hPa, sig fra Timmiarmiut mod nordøst, og giver snebyger over de sydøstlige farvande.

Udsigter, der gælder til den 22. februar 18 utc. Udsendt kl. 16.30 utc.

Daneborg

Kuling fra sydøst 15 til 20 m/s. Ringe sigt.

Signifikant bølgehøjde: 6 m. Dønning: 4 m.

Polaris og middel vinteris i nordlige og vestlige dele, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Kangikajik

Kuling fra sydøst 14 til 19 m/s. Moderat sigt. I nat kuling fra sydøst 11 til 16 m/s. Og i den sydvestlige del nordøst 1 til 6 m/s. Moderat til god sigt. I morgen tidlig i den østlige del kuling fra sydøst 12 til 17 m/s. I den nordvestlige del nordvest 3 til 8 m/s. Og i den sydvestlige del øst 2 til 7 m/s. Meget ringe til moderat sigt. I morgen midt på dagen kuling fra sydvest 13 til 18 m/s. Ringe sigt.

Signifikant bølgehøjde: 6 m. Dønning: 6 m.

Polaris og middel vinteris i vestlige del, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Aputiteeq

I den vestlige del storm fra nordøst 25 til 30 m/s. Og i den østlige del storm fra syd 24 til 29 m/s. Moderat til god sigt. I nat kuling fra sydøst 11 til 16 m/s. Og i den nordvestlige del kuling fra nordøst 9 til 14 m/s. Moderat til god sigt. I morgen tidlig kuling fra sydvest 18 til 23 m/s. Og i den sydøstlige del sydvest 7 til 12 m/s. Moderat til god sigt. I morgen midt på dagen kuling fra syd 13 til 18 m/s. Og i den sydvestlige del kuling fra nordøst 9 til 14 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 9 m. Dønning: 7 m.

Polaris og middel vinteris i nordlige og vestlige del, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Kulusuk

Kuling fra sydvest 19 til 24 m/s. Moderat sigt. I morgen tidlig og i morgen midt på dagen kuling fra nord 13 til 18 m/s. Moderat sigt.

Signifikant bølgehøjde: 6 m. Dønning: 6 m.

Polaris og middel vinteris i vestlige del. Mange isbjerge og skosser i vestlige del langs kysten, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Timmiarmiut

Kuling fra vest 16 til 21 m/s. Og i den nordvestlige del syd 3 til 8 m/s. Moderat til god sigt. I nat kuling fra vest 15 til 20 m/s. Og i den nordvestlige del nord 5 til 10 m/s. Moderat til god sigt. I morgen tidlig kuling fra vest 14 til 19 m/s. Og i den nordøstlige del øst 7 til 12 m/s. God sigt. I morgen midt på dagen kuling fra nord 9 til 14 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 7 m. Dønning: 7 m.

Polaris og middel vinteris i vestlige del. Spredte isbjerge og skosser i vestlige del, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Nunap Isuata Kangia

Kuling fra vest 19 til 24 m/s. Ringe sigt. I nat storm fra vest 21 til 26 m/s. Ringe sigt. I morgen tidlig og i morgen midt på dagen kuling fra vest 19 til 24 m/s. Moderat sigt.

Signifikant bølgehøjde: 10 m. Dønning: 7 m.

Polaris og middel vinteris i nordvestligste del. Mange isbjerge og skosser i nordvestlige del, ellers spredte isbjerge og skosser.

Nunap Isuata Kitaa

Kuling fra vest 19 til 24 m/s. Ringe sigt.

Signifikant bølgehøjde: 8 m. Dønning: 3,5 m.

Mange isbjerge og skosser i nordøstlige del, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Nunarsuit

Kuling fra nordvest 19 til 24 m/s. Moderat sigt.

Signifikant bølgehøjde: 7 m. Dønning: 3,5 m.

Mange isbjerge og skosser i østlige del, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Narsalik

Kuling fra nordvest 17 til 22 m/s. Moderat sigt.

Signifikant bølgehøjde: 5 m. Dønning: 2,5 m.

I østlige del langs kysten områder af ung is, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Meqquitsoq

Kuling fra nordvest 11 til 16 m/s. Meget ringe sigt.

Signifikant bølgehøjde: 3,5 m. Dønning: 2 m.

Middel og tynd vinteris i nordvestlige del. I syd- og østlige del områder af ungis. Ellers enkelte isbjerge og skosser.

Attu

Nord 7 til 12 m/s. Meget ringe sigt.

Middel og tynd vinteris i hele området, dog enkelte områder med åbent vand i østlige del. Enkelte isbjerge og skosser.

Uiffaq

Nordvest 8 til 13 m/s. Og i den nordvestlige del skiftende under 5 m/s. Meget ringe sigt. I nat kuling fra nordvest 10 til 15 m/s. Og i den nordvestlige del nordvest 1 til 6 m/s. Meget ringe sigt. I morgen tidlig og i morgen midt på dagen nordvest 8 til 13 m/s. Meget ringe sigt.

Middel og tynd vinteris i hele området, men i sydøstlige del områder med åbent vand. Mange isbjerge og skosser i østlige del, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Qimusseriarsuaq

Øst 1 til 6 m/s. Og i den sydøstlige del nordvest 1 til 6 m/s. Meget ringe sigt. I nat og i morgen tidlig nordvest 4 til 9 m/s. Meget ringe sigt. I morgen midt på dagen kuling fra øst 9 til 14 m/s. Og i den sydvestlige del vest 3 til 8 m/s. Meget ringe sigt.

Middel og tynd vinteris i hele området. Mange isbjerge og skosser i østlige del langs kysten, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Kiatak

Nord 2 til 7 m/s. Meget ringe sigt. I morgen tidlig i den nordlige del kuling fra nord 13 til 18 m/s. Og i den sydlige del nordvest 4 til 9 m/s. Meget ringe sigt. I morgen midt på dagen i den nordlige del kuling fra nord 13 til 18 m/s. Og i den sydlige del øst 5 til 10 m/s. Meget ringe til god sigt.

Middel og tynd vinteris i hele området. Spredte isbjerge og skosser i hele området.