twitter google+ facebook

Farvandsudsigter

Tirsdag den 11. december 2018, 16.20 utc.

Der er stormvarsel for Aputiteeq, Kulusuk og Timmiarmiut. Der er kulingvarsel for Daneborg, Kangikajik, Nunap Isuata Kangia, Nunap Isuata Kitaa, Nunarsuit, Narsalik, Meqquitsoq, Attu, Uiffaq og Kiatak. Der er risiko for stærk overisning for Daneborg, Kangikajik, Meqquitsoq, Attu, Uiffaq og Kiatak.

Oversigt 18 UTC:

Et lavtryks, 950 hPa, sydøst for Kulusuk bevæger sig mod vest, og senere lidt mod syd, giver flere steder vind af stormstyrke, samt udbredt sne og slud til de sydøstlige farvande. En svag frontzone fra Uiffaq til Nunarsuit ligger næsten stille og giver blæst og stedvis sne. En frontzone over Ellesmere bevæger sig mod sydøst og giver blæst og udbredt sne til de nordvestligste farvande.

Udsigter, der gælder til den 12. december 18 utc. Udsendt 16.20 utc.

Daneborg

I den sydlige del kuling fra nord 9 til 14 m/s. I den nordøstlige del nordøst 1 til 6 m/s. Og i den nordvestlige del syd 1 til 6 m/s. Ringe til god sigt. I nat kuling fra nord 10 til 15 m/s. Og i den sydøstlige del syd 7 til 12 m/s. Meget ringe sigt. I morgen tidlig i den vestlige del nordvest 6 til 11 m/s. Og i den østlige del syd 7 til 12 m/s. Meget ringe sigt. I morgen midt på dagen sydvest 6 til 11 m/s. Og i den nordvestlige del nord 2 til 7 m/s. Meget ringe til ringe sigt.

Signifikant bølgehøjde: 3 m. Dønning: 2,5 m.

I sydøstlige del åbent vand med enkelte isbjerge og skosser, ellers polaris og tynd vinteris.

Kangikajik

Kuling fra nordøst 19 til 24 m/s. Meget ringe sigt. I morgen tidlig kuling fra nord 10 til 15 m/s. Moderat sigt. I morgen midt på dagen nordøst 8 til 13 m/s. Ringe sigt.

Signifikant bølgehøjde: 5 m. Dønning: 5 m.

I vestlige og sydlige del polaris og tynd vinteris, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Aputiteeq

Storm fra nordøst 27 til 32 m/s. Og i den nordøstlige del kuling fra øst 13 til 18 m/s. Ringe til god sigt. I morgen tidlig og i morgen midt på dagen kuling fra nordøst 18 til 23 m/s. Og i den nordøstlige del sydøst 8 til 13 m/s. Ringe til moderat sigt.

Signifikant bølgehøjde: 9 m. Dønning: 6 m.

I nordlige del polaris og ungis. I sydlige del langs kysten polaris og ungis samt områder med mange isbjerge og skosser, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Kulusuk

Storm fra nordøst 30 til 35 m/s. Og i den nordøstlige del storm fra øst 21 til 26 m/s. Ringe til god sigt. I nat storm fra nord 21 til 26 m/s. Ringe sigt. I morgen tidlig i den vestlige del kuling fra nordøst 16 til 21 m/s. Og i den østlige del kuling fra syd 15 til 20 m/s. Ringe til god sigt. I morgen midt på dagen kuling fra nordøst 13 til 18 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 11 m. Dønning: 9 m.

I nordligste del enkelte bælter af polaris og ungis. I sydlige del langs kysten områder og bælter af bræis og mange isbjerge og skosser. Ellers enkelte isbjerge og skosser.

Timmiarmiut

Storm fra nordvest 20 til 25 m/s. Og i den sydvestlige del kuling fra vest 10 til 15 m/s. God sigt. I nat og i morgen tidlig kuling fra nord 19 til 24 m/s. God sigt. I morgen midt på dagen i den nordlige del kuling fra sydvest 9 til 14 m/s. Og i den sydlige del kuling fra vest 18 til 23 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 9 m. Dønning: 8 m.

I nordlige og centrale del langs kysten bælter af bræis samt spredte isbjerge og skosser, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Nunap Isuata Kangia

Kuling fra vest 19 til 24 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 9 m. Dønning: 6 m.

Enkelte isbjerge og skosser.

Nunap Isuata Kitaa

Kuling fra vest 17 til 22 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 7 m. Dønning: 3,5 m.

Enkelte isbjerge og skosser.

Nunarsuit

Kuling fra nordvest 16 til 21 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 6 m. Dønning: 3 m.

Enkelte isbjerge og skosser.

Narsalik

Kuling fra nordvest 13 til 18 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 5 m. Dønning: 3,5 m.

Enkelte isbjerge og skosser.

Meqquitsoq

Kuling fra nord 15 til 20 m/s. God sigt. I morgen midt på dagen nord 8 til 13 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 5 m. Dønning: 3,5 m.

I nordvestligste del områder med ungis og tyndis, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Attu

Kuling fra nord 14 til 19 m/s. God sigt. I morgen midt på dagen nordvest 7 til 12 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 4 m. Dønning: 1,5 m.

I vestligste del ungis og tyndis, ellers enkelte isbjerge og skosser.

Uiffaq

Kuling fra nordvest 10 til 15 m/s. God sigt. I morgen midt på dagen nordvest 7 til 12 m/s. God sigt.

Signifikant bølgehøjde: 2 m. Dønning: 1 m.

I vestlige del tynd vinteris og ungis. I nordøstlige del ungis og tyndis. I sydøstlige del åbent vand med mange eller spredte isbjerge og skosser.

Qimusseriarsuaq

Nord 3 til 8 m/s. Og i den nordvestlige del sydøst 6 til 11 m/s. Ringe sigt. I nat og i morgen tidlig i den vestlige del sydøst 5 til 10 m/s. Og i den østlige del nord 3 til 8 m/s. Meget ringe til ringe sigt. I morgen midt på dagen sydøst 1 til 6 m/s. Og i den sydøstlige del nord 1 til 6 m/s. Meget ringe til ringe sigt.

I den sydøstligste del enkelte områder med åbent vand men med mange isbjerge og skosser. I den resterende del tynd vinteris og ungis, samt mange isbjerge og skosser langs kysten i den nordlige og østlige del.

Kiatak

Kuling fra sydøst 16 til 21 m/s. Ringe sigt. I nat syd 7 til 12 m/s. Ringe sigt. I morgen tidlig i den nordlige del nordvest 3 til 8 m/s. Og i den sydlige del sydøst 4 til 9 m/s. Meget ringe til ringe sigt. I morgen midt på dagen syd 2 til 7 m/s. Meget ringe sigt.

Tynd vinteris og ungis i hele området, samt mange isbjerge og skosser