twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Lørdag den 23. september 2017 klokken 11:00 UTC

Vejret i dag og i nat:

Strækningen Qaanaaq til Maniitsoq får nogen eller en del sol, men i perioder mere skyet vejr. Temp. mellem et par graders frost og et par graders varme. I nat til dels klart vejr og temp. mellem frysepunktet og 5 graders frost.

Resten af Vestgrønland får mest skyet vejr og stedvis regn eller sludbyger, men i løbet af eftermiddagen mulighed for opklaring og lidt sol. Temp. mellem 1 og 4 graders varme. I nat mest skyet vejr, og måske enkelte slud eller snebyger, men også mulighed for perioder med klart vejr. Temp. omkring frysepunktet.

Sydgrønland får først nogen sol, men efterhånden mest skyet vejr og stedvis regnbyger. Temp. mellem 1 og 4 graders varme. I nat først skyet med regn eller sludbyger, men efterhånden opklaring og mest klart vejr. Temp. mellem frysepunktet og et par grader varme.

Tasiilaq får i hele perioden skyet vejr og til tider regn eller slud. Temp. 1 og 4 graders varme.

Ittoqqortoormiit efterhånden tiltagende nordøstlig vind til jævn til hård, i løbet af natten måske op til kuling. Skyet i hele perioden, fra i aften til tider slud eller sne samt risiko for snefygning. Temp. i hele perioden mellem frysepunktet og 3 graders varme.

Søg by i hele verden: