twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Mandag den 22. oktober 2018, 15.40 utc

Vejret i nat og i morgen:

I Qaanaaq bliver det i nat mest klart vejr, men i perioder måske mere skyet. Tidvis op til frisk østlig vind. I morgen bliver det mest letskyet og op til frisk østlig vind. Temp. i hele perioden mellem 10 og 15 graders frost.

I Vestgrønland bliver det mest klart vejr, og især i Qeqertarsuaq-området fortsat op til frisk til hård østlig vind. Temp. ned mellem 8 og 15 graders frost. I morgen kommer der de fleste steder nogen eller en del sol, men i Qeqertarsuaq-området kan det i perioder blive mere skyet med lidt snebyger. Stedvis op til frisk vind mellem nordøst og sydøst. Temp. mellem frysepunktet og 14 graders frost, koldest mod nord.

Sydgrønland får i nat vekslende skydække og stedvis lidt slud eller sne. Temp. omkring eller lidt under frysepunktet. I morgen bliver det skyet til overskyet med tidvis regn, slud eller sne. Temp. mellem frysepunktet og 3 graders varme.

I Tasiilaq bliver det mest klart, men i perioder måske mere skyet, og i morgen kommer der lidt eller nogen sol. Temp. i hele perioden mellem 4 og 9 graders frost.

Ittoqqortoormiit får mest skyet vejr og måske lidt sne men i nattens løb efterhånden opholdsvejr, og i morgen lidt eller nogen sol. Temp. i hele perioden mellem 6 og 10 graders frost.

Søg by i hele verden: