twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Mandag den 20. februar 2017, 18:20 utc.

Vejret i nat og i morgen, tirsdag:

Qaanaaq får ret klart vejr, men det bliver fortsat blæsende meget af tiden, med op til hård kuling fra nordøst, med vindstød af storm- eller orkanstyrke. Temp. mellem 20 og 25 graders frost.

Vestgrønland får skyet til overskyet med sne eller snebyger mange steder. I morgen efterhånden mest tørt fra Aasiaat og nordpå og fra Sisimiut og sydpå mange steder jævn til frisk vind, stedvis op til kuling, fra nordvest. Temp. mellem 5 og og 25 graders frost, lunest mod syd.

Sydgrønland får i nat ret klart vejr og i morgen nogen sol, dog også med mulighed for enkelte snebyger. Vinden kan specielt i de ydre dele tiltage til op til kuling fra vest og nordvest. Temp. mellem 5 og 10 graders frost.

Tasiilaq og omegn får letskyet til skyet vejr og i perioder måske en smule sne, temp. mellem 7 og 12 graders frost. I løbet af eftermiddagen kan vinden stedvis friske op fra nordøst.

I Ittoqqortoormiit bliver det skyet til overskyet vejr med sne og snefygning meget af tiden, og hård vind til hård kuling fra nord og nordøst. Temp. mellem 20 og 25 graders frost.

Søg by i hele verden: