Grønland

Oversigt

Torsdag den 3. september 2015, 17.40 utc.

Udsigt, der gælder for i nat og i morgen:

Den nordlige og centrale del af Vestkysten får i nat til dels klart vejr, men lokalt risiko for tåge. Fra sidst på natten og i morgen mest skyet i Qeqertarsuaq, mens nordlige del af strækningen får nogen eller en del sol. Temp. i nat mellem lidt under frysepunktet til 3 graders varme, og i morgen mellem 1 og 8 graders varme. Ved Upernavik til tider frisk nordlig vind.

I Sydvest- og Sydgrønland skyet til overskyet vejr og regn der breder sig op sydfra. Tiltagende til frisk vind til hård kuling mest mellem syd og øst, i nat i Sydgrønland og Paamiut, i morgen efterhånden også op til Nuuk og måske Maniitsoq. Temp. i nat mellem 5 og 10 grader, i morgen fra Paamiut og sydpå op mellem 7 og 15 grader.

Tasiilaq får skyet til overskyet vejr og fra i nat regn, men i morgen sidst på dagen måske lidt opholdsvejr. Temp. omkring 5 grader. Temp. mellem 3 og 6 grader.

Illoqqortoormiut får i nat overvejende klart vejr, men måske tågebanker, fra i morgen formiddag vekslende skydække. Temp. fra omkring frysepunktet til 3 graders varme.

Søg by i hele verden: