twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

fredag den 18. januar 2019, 16:20 utc

Vejret i nat og i morgen:

Qaanaaq får i nat og i morgen klart eller letskyet vejr, og temp. mellem 22 og 27 graders frost.

På strækningen fra Upernavik til Sisimiut bliver det letskyet til skyet vejr og lokalt måske lidt sne. Temp. mellem 10 og 22 graders frost, koldest mod nord. I Sisimiut frisk vind til kuling fra nord og nordvest, ellers kun stedvis op til frisk vind.

Resten af Vestgrønland og Sydgrønland får mest skyet vejr med sne eller snebyger af og til. Flere steder blæsende med frisk vind til kuling mest mellem nord og vest, først på dagen i morgen stedvis op til hård kuling, med snefygning. Temp. mellem 1 og 7 graders frost, lunest i Sydgrønland.

Tasiilaq får i nat overskyet med sne og snefygning. Frisk til hård vind fra øst og nordøst, måske op til kuling, med vindstød op til stærk storm. I morgen fortsat skyet med sne og snefygning, men vinden aftager i dagens løb. Temp. i hele perioden mellem 5 og 10 graders frost.

Ittoqqortoormiit får i nat mere skyet sydfra, og i morgen kommer der efterhånden sne sydfra. Temp. stiger til mellem 15 og 20 graders frost, og sidst på dagen tiltager vinden op til frisk eller hård omkring nord, måske op til kuling, med snefygning.

Søg by i hele verden: