twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Torsdag den 27 april 2017, 16:30 utc.

Vejret i nat og i morgen:

Hele Vestgrønland får i nat skyet lokalt letskyet og der kan stedvis falde lidt sne eller snebyger. I morgen fortsat skyet men også lidt eller nogen sol ind i mellem, og der kan lokalt falde lidt sne eller enkelte snebyger. Syd for Sisimiut blæsende med frisk vind til hård kuling fra nordvest. Temp. fra lidt under frysepunktet til 15 graders frost, koldest i natte- og morgentimerne i Qaanaaq.

Sydgrønland får i nat letskyet til skyet med enkelte snebyger, og i morgen nogen eller en del sol. Blæsende med op til frisk vind til kuling fra vest og nordvest, udsatte steder ved kysten op til hård eller stormende kuling.

I Tasiilaq bliver det i nat letskyet med enkelte snebyger, men i morgen efterhånden skyet med sne, slud eller regn. Temp. i nat lidt under frysepunktet, og i morgen omkring eller lidt over frysepunktet.

Ittoqqortoormiit får i nat skyet vejr med lidt sne eller slud og op til frisk sydlig vind. I morgen lidt eller nogen sol, men sidst på dagen skyet og måske lidt sne. Temp. mellem 5 og 10 graders frost.

Søg by i hele verden: