twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Onsdag den 23. maj 2018, 06.45 utc

Vejret i dag:

Qaanaaq og Vestgrønland på strækningen fra Upernavik til Sisimiut får i dag nogen eller en del sol, men i løbet af dagen kan det lokalt blive lidt mere skyet. Temp. mellem 6 graders varme og 4 graders frost, varmest i Qeqertarsuaq. I Qeqertarsuaq-området desuden stedvis op til frisk vind fra nordøst og nordvest.

I resten af Vestgrønland bliver det halvskyet til skyet vejr med lokale sne- eller sludbyger. Temp. mellem 3 graders varme og 2 graders frost. Lokalt op til frisk eller hård vind omkring syd.

Sydgrønland får nogen eller en del sol, men i perioder mere skyet vejr med mulighed for lokale slud- eller snebyger. Temp. mellem frysepunktet og 5 graders varme. Først på dagen på udsatte steder over den sydlige del, især ved kysten, op til frisk eller hård vind fra vest og nordvest.

Tasiilaq får skyet med nedbør af og til, der mest falder som regn eller slud. Temp. mellem 1 og 5 graders varme. Først på dagen op til frisk eller hård vind fra øst og nordøst.

I Ittoqqortoormiit bliver det skyet med sne, men fra i løbet af eftermiddagen mest opholdsvejr. Op til frisk eller måske hård vind mest omkring nord, der aftager sidst på dagen. Temp. mellem 2 graders frost og frysepunktet.

Søg by i hele verden: