Grønland

Oversigt

Onsdag den 28. januar 2015, 19.35 utc

Udsigt, der gælder for i nat og i morgen:

Strækningen fra Qaanaaq til Aasiaat får i nat klart eller letskyet vejr, men i morgen bliver det efterhånden skyet. I Qeqertarsuaq perioder med frisk til hård vind fra sydøst og øst. Temp. mellem 20 og 30 graders frost.

Langs resten af Vestkysten vekslende skydække, i morgen mest skyet og efterhånden lidt sne sydfra. Til tider frisk eller hård vind mellem syd og øst. Temp. i nat mellem 10 og 20 graders frost, i morgen stigende til mellem 5 og 15 graders frost, koldest nordpå.

I Sydgrønland først klart vejr, men ud på natten tiltagende skydække, og i morgen eftermiddag kommer der sne og stedvis frisk vind fra øst. Temp. i nat mellem 10 og 15 graders frost, i morgen stigende til mellem 4 og 10 graders frost.

Tasiilaq får vekslende skydække og temp. mellem 5 og 8 graders frost.

Illoqqortoormiut får skyet vejr og måske lidt sne, og frisk vind til kuling fra nord og nordøst med kraftige vindstød. Temp. omkring 5 graders frost. I løbet af natten aftagende vind og en overgang lidt opklaring. I morgen efterhånden kun jævn vind, vekslende skydække og temp. faldende til mellem 8 og 12 graders frost.

Søg by i hele verden: