Grønland

Oversigt

Fredag den 27. november 2015, 18:55 utc.

Vejret i dag:

I Qaanaaq bliver det i dag mest klart vejr med temp. mellem 18 og 23 graders frost.

Langs Vestkysten ned til omkring Nuuk kommer der lidt eller nogen sol og kun enkelte snebyger, især først på dagen. Temp. mellem 7 og 15 graders frost, koldest mod nord.

Fra Paamiut og i den sydlige del af Grønland bliver det først på dagen skyet til overskyet, en overgang med lidt sne, men i eftermiddag klarer det igen op med nogen eller en del sol og i aften ventes ret klart vejr. Op til frisk vind fra mellem øst og nord, der drejer til nordvest og i Sydgrønland efterhånden tiltager til hård, med risiko for stedvis kuling. Temp. mellem 4 og 8 graders frost.

I Tasiilaq bliver det skyet til overskyet, først på dagen stedvis med lidt sne. I perioder op til frisk vind fra nord og nordøst. Temp. mellem 5 og 10 graders frost.

Ittoqqortoormiit får endnu ret klart vejr, men det bliver efterhånden overskyet vejr og fra sidst på formiddagen kommer der sne og snefygning. Vinden tiltager fra nord og bliver efterhånden frisk til hård, i perioder kuling med risiko for kraftige vindstød. Temp. mellem 10 og 13 graders frost.

Søg by i hele verden: