twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Lørdag den 17. november 2018, 16.20 utc

Vejret i nat og i morgen, søndag:

I Qaanaaq bliver det i nat letskyet til skyet vejr med temp. mellem 20 og 25 graders frost. Fra sidst på natten i perioder op til frisk vind fra sydøst. Søndag mest skyet og mulighed for lidt sne. Temp. stiger op mellem 12 og 18 graders frost.Upernavik og Qeqertarsuaq-området får i nat og i morgen mest skyet og perioder med lidt sne, dog stedvis mere klart vejr. Temp. i hele perioden mellem 3 og 10 graders frost.

Resten af Vestgrønland får i nat mest skyet med enkelte snebyger, men sidst på natten klarer det noget op. Hård vind til hård kuling fra nordvest, som aftager lidt sidst på natten. Søndag lidt eller nogen sol og frisk til hård vind omkring nord, som aftager i løbet af dagen. Temp. i hele perioden mellem 3 og 10 graders frost.

I Sydgrønland bliver det i nat letskyet til skyet vejr med temp. mellem 2 og 5 graders frost. Søndag nogen sol med temp. mellem frysepunktet og 3 graders frost.

Tasiilaq får i nat skyet med slud eller regn. På udsatte steder op til frisk vind fra nordøst. Temp. mellem frysepunktet og 3 graders varme. Søndag mulighed for lidt eller nogen sol med temp. omkring eller lige under frysepunktet.

Ittoqqortoormiit får i nat skyet med sne af og til med temp. mellem 3 og 8 graders frost. Søndag efterhånden opholdsvejr, i perioder op til frisk vind fra sydøst og temp. op til omkring frysepunktet.

Søg by i hele verden: