twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Fredag den 24. november 2017, 16.40 UTC

Vejret i nat og i morgen, lørdag:

Qaanaaq får i hele perioden klart eller letskyet vejr, med temp. mellem 8 og 15 graders frost. Upernavik får i nat og i morgen mest skyet vejr, og temperaturen stiger til mellem frysepunktet og 5 graders frost.

I Qeqertarsuaq og Sisimiut mest skyet og blæsende med flere steder op til hård vind eller kuling fra øst og sydøst, lokalt op til hård kuling med risiko for vindstød af stormende kuling eller storm. Det bliver mildt med temperaturer mellem 2 graders frost og 5 graders varme.

Resten af Vestkysten får skyet vejr med regn eller slud af og til, der sidst på dagen i morgen lokalt kan gå over i sne. Frisk vind til kuling mellem øst og sydøst med risiko for vindstød op til stormstyrke, i nat i Paamiut op til stormende kuling med risiko for vindstød op til stærk storm eller orkan. I løbet af i morgen aftager vinden. Temp. op mellem 2 og 6 graders varme, men falder sidst på dagen i morgen til nær frysepunktet. I Sydgrønland skyet og der kan i løbet af natten falde lidt regn eller slud. Vinden aftager i løbet af natten til hård vind eller kuling fra nordøst. Temp. mellem 2 og 7 graders varme. I morgen fortsat mest skyet med lidt slud eller regn af og til, der i løbet af dagen mest falder som sne. Temp. først mellem 2 og 5 graders varme, men temperaturen falder i løbet af dagen til nær frysepunktet.

Tasiilaq får i hele perioden mest skyet vejr med sne. Vinden tiltager i morgen til jævn til hård fra nordøst, måske op til kuling, med risiko for vindstød op til stormende kuling. Temp. mellem 2 og 7 graders frost.

I Ittoqqortoormiit efterhånden klart eller letskyet vejr. Let til frisk vind fra nord og nordvest, og temp. falder til mellem 8 og 15 graders frost.

Søg by i hele verden: