twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Tirsdag den 18. december 2018, 11:30 utc

Vejret resten af dagen og i nat:

Strækningen fra Qaanaaq til Upernavik får resten af dagen mest skyet vejr og stedvis lidt sne, men i løbet af dagen kan det måske en overgang klare lidt op sydfra. I nat mest skyet og lokalt lidt sne. Temp. mellem 5 og 15 graders frost, men i Qaanaaq ned omkring 20 graders frost.

Området omkring Qeqertarsuaq får i hele perioden halvskyet til skyet vejr og lokalt lidt sne. I nat stedvis op til frisk vind fra øst og sydøst. Temp. mellem 5 og 15 graders frost, men i nat stiger temp. til mellem 1 og 8 graders frost. Resten af Vestgrønland får overskyet vejr og efterhånden udbredt sne fra sydvest, der i nat kan gå over i slud over den sydlige del af strækningen. I nat ventes dog mest opholdsvejr længst mod syd omkring Paamiut. Vinden tiltager stedvis til mellem frisk vind og hård kuling mellem syd og sydøst med risiko for kraftige vindstød der ventes give snefygning. Vinden aftager lidt i løbet af natten. Temp. fra omkring eller lidt over frysepunktet til 10 graders frost, koldest mod nord.

Sydgrønland får i hele perioden letskyet til skyet vejr. Temp. mellem 2 og 8 graders frost.

Tasiilaq får i hele perioden klart eller letskyet vejr. Temp. fra omkring frysepunktet til 3 graders frost.

I Ittoqqortoormiit bliver det i hele perioden overskyet vejr med sne. Vinden tiltager til frisk vind til kuling fra nord og nordøst med risiko for kraftigere vindstød, i aften en overgang måske op til hård kuling. I forbindelse med vinden ventes også snefygning. Temp. mellem 1 og 5 graders frost.

Søg by i hele verden: