twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Lørdag den 24. juni 2017, 15:50 utc.

Vejret resten af dagen og i nat:

Qaanaaq får letskyet til skyet vejr med lokale tågebanker. Omkring Upernavik bliver det mest skyet eller tåget vejr, og der kan komme lidt regn eller slud især i aften og i nat. Temp. fra omkring frysepunktet til 5 graders varme.

Fra Uummannaq til Nuuk mest skyet og med lokale tågebanker. I nat og i tågebanker omkring frysepunktet til 4 graders varme. I morgen bliver det skyet med kun lidt sol, og fortsat tågebanker nogle steder. Temp op til mellem 5 og 10 graders varme.

Paamiut og Sydgrønland får i nat mest klart pånær stedvise tågebanker. Temp. i nat og i tåge ned til 1 grads varme. I morgen efterhånden mest skyet vejr, og stedvise tågebanker. Dagtemp. mellem 5 og 10 graders varme, i tåge mellem 2 til 5 grader.

Tasiilaq-området får i nat ret klart vejr og i morgen en del sol. I nat temp. ned til omkring frysepunktet og i morgen op til 5 graders varme. Hele døgnet er der mulighed for stedvise tågebanker med temp. omkring frysepunktet.

Ittoqqortoormiit får lidt eller nogen sol. Temp. i nat falder til lige under frysepunktet og i morgen op mellem 2 og 7 grader. Hele døgnet er der mulighed for lokale tågebanker med temp. omkring frysepunktet.

Søg by i hele verden: