Grønland

Oversigt

Onsdag den 22. oktober 2014, 17.30 utc.

Udsigt der gælder for i nat og i morgen:

Qaanaaq og Upernavik får i nat skyet vejr med lidt sne af og til og vinden tiltager til frisk vind til kuling mellem øst og syd. I morgen fortsat blæsende og omkring Qaanaaq klarer det op. Temp. mellem 3 og 10 graders frost.

Omkring Qeqertarsuaq mest skyet med sne eller snebyger og i morgen tiltager vinden op ad dagen til frisk vind til kuling omkring sydøst flere steder. Temp. mellem frysepunktet og 8 graders frost.

Også Sydvestgrønland får skyet vejr og stedvis sne. Temp. i nat mellem 3 og 8 graders frost.I morgen klarer det noget op fra omkring Nuuk og sydover, med kun enkelte sne- eller sludbyger og temp. mellem 3 graders frost og et par graders varme. Nord for Nuuk ventes i løbet af eftermiddagen eller aftenen tiltagende nordvestenvind, frisk vind til kuling. Temp. mest mellem frysepunktet og 7 graders frost.

I det sydlige Grønland hård vind til hård kuling fra vest og nordvest, med vindstød af stormstyrke, men i morgen eftermiddag eller aften aftagende. Tørt med vekslende skydække og temp. i nat omkring frysepunktet, i morgen omkring 3-5 graders varme.

Både Tasiilaq og Illoqqortoormiut får i nat vekslende skydække og i morgen nogen eller en del sol. I Illoqqortoormiut tiltager vinden i morgen op til frisk eller hård vind omkring nord. Temp. i nat mellem 3 og 10 graders frost, i morgen mellem frysepunktet og 7 graders frost.

Søg by i hele verden: