Grønland

Oversigt

Mandag den 22. september 2014, 17.55 utc.

Udsigt der gælder for i nat og i morgen, tirsdag:

Qaanaaq-området får i nat mest klart vejr med temp. ned til 3 graders frost. I morgen nogen sol og temp. omkring frysepunktet. I Upernavik i nat vekslende skydække, i morgen lidt eller nogen sol. Temp. omkring frysepunktet. Vinden tiltager tirsdag eftermiddag til frisk vind omkring nord.

Fra Qeqertarsuaq til Sisimiut, i nat vekslende skydække og temp. mellem 1 og 4 graders varme. I morgen kommer der først på dagen lidt sol, eller bliver det skyet. Temp. op til ca. 5 graders varme. Vinden tiltager tirsdag til jævn til hård omkring nord, nogle steder op til kuling.

Resten af Vestkysten får i nat vekslende skydække og temp. mellem 1 og 4 graders varme. Tirsdag skyet og i løbet af dagen kommer der regn. Vinden tiltager til kuling fra nordvest og nord. Temp. op mellem 4 og 8 graders varme.

I sydgrønland skyet og sidst på natten kommer der regn. Vinden tiltager sidst på natten til kuling til stormende kuling fra øst og sydøst, tirsdag en overgang op til stormmed kraftige vindstød. Temp. mellem 5 og 10 graders varme.

I Tasiilaq i nat klart vejr med temp. mellem 1 og 4 graders varme. Tirsdag først lidt sol, men i løbet af eftermiddagen bliver det skyet og sidst på dagen kommer der regn. Temp. mellem 3 og 6 graders varme.Illoqqortoormiut får i nat mest skyet vejr med lidt regn eller slud af og til, tirsdag vekslende skydække. Temp. mellem 1 og 3 graders varme.

Søg by i hele verden: