twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Mandag den 23. oktober 2017 klokken 15:50 UTC

Vejret i nat og i morgen, tirsdag:

Qaanaaq får hele døgnet mest skyet vejr og fra tirsdag eftermiddag kommer der sne i perioder. Temp. mellem 3 og 6 graders frost og op til frisk eller hård østlig vind, i nat en overgang lidt aftagende.

Upernavik får i nat mest skyet vejr og perioder kan der komme lidt sne eller slud. Tirsdag fortsat mest skyet vejr og ud på dagen kan der efterhånden komme lidt sne eller slud i perioder. Temp. omkring frysepunktet. Strækningen fra Uummannaq til Sisimiut får i nat til dels klart vejr med temp. ned omkring- eller lidt under frysepunktet og op til frisk eller stedvis hård sydøstlig vind. Tirsdag kommer der først på dagen nogen eller en del sol, men senere bliver det mere skyet og fra ud på eftermiddagen og om aftenen kommer der efterhånden regn eller slud vestfra flere steder. Vinden tiltager til frisk til hård omkring sydøst, stedvis kuling, med temp. mellem 1 og 6 graders varme.

I resten af Vestgrønland ned til og med Paamiut bliver det i nat mest klart vejr med temp. ned omkring frysepunktet. Tirsdag kommer der først på dagen nogen eller en del sol, men senere bliver det mere skyet og fra ud på eftermiddagen og om aftenen kommer der fra Nuuk og nordover efterhånden regn eller slud vestfra flere steder. Vinden tiltager til frisk til hård omkring sydøst, fra Nuuk og nordover stedvis kuling, med temp. mellem 1 og 4 graders varme.Sydgrønland får i nat mest klart vejr og tirsdag mest solrigt med temp. op mellem 2 og 5 graders varme.

Tasiilaq får i nat til dels klart vejr med temp. ned til et par graders frost. Tirsdag først på dagen stedvis skyet vejr, men ellers kommer der en del sol. Temp. mellem 1 og 3 graders varme.

Ittoqqortoormiit får aftagende vind og i nat efterhånden ret svag nordøstlig vind og mest skyet vejr, men i perioder mere klart vejr. Temp. ned mellem 3 og 6 graders frost. Tirsdag fortsat mest skyet vejr og temp op mellem 1 og 4 graders frost.

Søg by i hele verden: