twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Onsdag den 24. maj 2017, 18:00 utc.

Vejret i nat og i morgen torsdag:

Qaanaaq-området får i nat mest skyet vejr og i perioder kan der komme lidt sne. Torsdag kommer der lidt eller nogen sol. Temp. i nat ned til omkring 2 graders frost, i morgen op mellem 2 og 5 graders varme.

På strækningen fra Upernavik til Qeqertarsuaq bliver det i nat mest klart vejr med temp. ned til mellem frysepunktet og 5 graders frost, koldest mod nord. Torsdag kommer der nogen eller en del sol med temp. mellem frysepunktet og 4 graders varme. Resten af Vestgrønland får hele døgnet mest skyet vejr og stedvis kan der komme lidt sne, slud eller regn. Temp. i nat ned til et par graders frost, torsdag op mellem 1 og 4 graders varme.

Sydgrønland får hele døgnet skyet til overskyet vejr og stedvis kommer det lidt regn. Temp. i nat ned til mellem frysepunktet og 3 graders varme, torsdag op mellem 3 og 6 graders varme,

I Tasiilaq bliver det i nat og i morgen skyet vejr og i perioder lidt regn eller slud, torsdag med mulighed for lidt sol ind imellem. Temp. mellem frysepunktet og 4 graders varme.

Ittoqqortoormiit får i nat mest klart vejr med temp. ned til omkring 3 graders frost. Torsdag kommer der en del sol med temp. op til omkring frysepunktet.

Søg by i hele verden: