twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Søndag den 20. maj 2018, 17.40 utc

Vejret i nat og i morgen, mandag:

Qaanaaq får i nat fortsat mest klart vejr og temp. ned omkring 5 graders frost. Mandag bliver det igen solrigt og temp. stiger til omkring frysepunktet. Vinden kan i perioder måske friske op fra nordøst.

Fra Upernavik til Paamiut bliver det i nat mest skyet, men efterhånden begynder det at klare op over den sydlige del. Mandag bliver det først på dagen endnu skyet en del steder, fortrinsvis nordpå, men ellers kommer der efterhånden nogen eller en del sol de fleste steder. Temp. stiger til fra omkring frysepunktet i nord til ca 5 graders varme mod syd.

Sydgrønland får i nat letskyet til skyet vejr og temp. mellem frysepunktet og 3 graders frost. Mandag mest skyet men stort tørt med temp. mellem 1 og 6 graders varme. Vinden kan i dagens løb lokalt tiltage til hård vind til kuling fra nordøst, med vindstød op til hård kuling.

Tasiilaq får i nat først klart vejr, men efterhånden bliver det mere skyet, temp. mellem frysepunktet og 3 graders frost. Mandag bliver det skyet og efterhånden er der mulighed for lidt sne eller slud. Temp. omkring frysepunktet.

I Ittoqqortoormiit aftager vinden i nat og bliver efterhånden let til frisk omkring nord, måske endnu med vindstød af kulingstyrke og både sne og snefygning ophører. Mandag aftager vinden yderligere og bliver efterhånden ret svag. Det bliver mest skyet, men sidst på dagen kan det muligvis klare op med lidt sol. Temp. i hele perioden omkring eller lige under frysepunktet.

Søg by i hele verden: