twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Onsdag den 14. november 2018, 16:35 utc

Vejret i nat og i morgen, torsdag:

I Qaanaaq bliver det i hele perioden mest halvskyet til skyet med mulighed for lidt sne, men i perioder også mere klart. Temp. i hele perioden mellem 15 og 20 graders frost. På strækningen fra Upernavik til Sisimiut kommer der i nat vekslende skydække, og der kan stedvis komme lidt sne eller snebyger. Stedvis op til frisk eller hård vind fra sydøst eller øst. I morgen bliver det letskyet til skyet, og der kan stedvis komme lidt sne eller snebyger. Stedvis op til frisk vind, mest mellem nordøst og sydøst. Temp i hele perioden mellem 5 og 15 graders frost, koldest mod nord.

På strækningen fra Maniitsoq til Paamiut bliver det mest skyet med lidt sne af og til, men sidst på natten mere klart over sydlige del. Stedvis op til frisk eller hård vind fra sydøst. I morgen kommer der nogen eller en del sol og stedvis op til frisk nordlig eller nordvestlig vind. Temp. i hele perioden fra omkring frysepunktet til 5 graders frost.

Sydgrønland får vekslende skydække og fortsat stedvis sne eller slud. Frisk vind til kuling fra nordøst, på udsatte steder med kraftigere vindstød. I morgen kommer der nogen eller en del sol, men stedvis mere skyet med lidt sne eller slud, fortsat frisk vind til kuling fra nordøst, på udsatte steder med vindstød af stormstyrke. Temp. i hele perioden fra 2 graders frost til 3 graders varme.

Tasiilaq får mest skyet med lidt sne af og til og tidvis op til frisk eller hård vind fra nordøst. I morgen fortsat mest skyet med mulighed for lidt sne og op til frisk til hård nordøstlig vind Temp. i hele perioden mellem frysepunktet og 4 graders frost.

I Ittoqqortoormiit bliver det først mest skyet med lidt sne, men i natten løb opholdsvejr. Tidvis op til frisk til hård vind fra nordøst. I morgen kommer der lidt eller nogen sol og jævn til hård nordøstlig vind, der tiltager og bliver frisk vind til kuling. Temp. i hele perioden mellem 6 og 12 graders frost.

Søg by i hele verden: