twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Mandag den 19. marts 2017, 17:15 utc

Vejret i nat og i morgen, tirsdag:

Qaanaaq får i nat klart vejr og temp. ned til mellem 27 og 32 graders frost. I morgen nogen eller en del sol og temp. mellem 23 og 28 graders frost.

Vestgrønland får i nat klart vejr de fleste steder, men sidst på natten stedvis mere skyet. Temp. ned mellem frysepunktet og 20 graders frost, koldest mod nord. I morgen formiddag nogen eller en del sol, men om eftermiddagen stedvis mere skyet med lidt sne af og til. Temp. i den nordlige del mellem 5 og 15 graders frost, og i den sydlige del mellem 5 graders varme og 5 graders frost. I hele perioden risiko for lokale tågebanker.

Sydgrønland får i nat halvskyet til skyet vejr, stedvis måske lidt slud eller sne, og temp. omkring frysepunktet. I morgen fortsat mest skyet og måske lidt sne af og til, men også mulighed for perioder med nogen sol. Temp. mellem frysepunktet og et par graders varme.

Tasiilaq får i nat skyet vejr, med let sne eller slud af og til, og temp. omkring frysepunktet. I morgen fortsat mest skyet med sne eller slud af og til, men også mulighed for perioder med nogen sol. Temp. op til omkring et par graders varme.

Ittoqqortoormiit får i nat klart vejr, og temp. ned mellem 15 og 20 graders frost. I morgen en del sol, og temp. op mellem 7 og 12 graders frost.

Søg by i hele verden: