twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Fredag den 16. november 2018, 16.50 utc

Vejret i nat og i morgen lørdag:

Qaanaaq får i nat og i morgen letskyet til skyet vejr og temp. mellem 15 og 23 graders frost, koldest i nat.Fra Upernavik til Aasiaat bliver det mest skyet og stedvis med lidt sne. Temp mellem 4 og 15 graders frost, koldest mod nord i nat.

Fra Sisimiut til Paamiut bliver det skyet med snebyger, specielt først på lørdagen. Vinden bliver i perioder stedvis op til frisk eller hård fra nordvest, i Paamiut op til kuling. Temp. mellem 2 og 8 graders frost.

I Sydgrønland bliver det i nat mest skyet og stedvis lidt sne eller slud. Vinden tiltager over sydlige del til frisk eller hård fra nordvest og temp falder til omkring frysepunktet. Lørdag aftager vinden igen. Først skyet og stedvis lidt sne eller slud. I dagens løb dog mulighed for opklaring nogen steder med solskin. Temp fortsat omkring frysepunktet.

Omkring Tasiilaq aftager vinden i nat og bliver svag til frisk fra nordøst, på udsatte steder dog fortsat op til kuling. Først sne af og til, men efterhånden mest opholdsvejr. Temp omkring frysepunktet. Lørdag bliver det skyet med mulighed for lidt slud eller regn af og til. Vinden bliver fortsat svag til frisk fra nordøst, på udsatte steder op til kuling. Temp omkring eller lidt over frysepunktet.

Ittoqqortoormiit får i nat sne af og til. Vinden kan en overgang i nat og i morgen tidlig tiltage til frisk vind til kuling omkring nordøst. Temp. stiger til mellem 2 og 6 graders frost. Lørdag fortsat sne, sidst på dagen måske slud, af og til. Temp. stiger til omkring eller lidt over frysepunktet.

Søg by i hele verden: