twitter google+ facebook

5-døgnsudsigt for Færøerne

Fredag den 23. juni 2017, udsendt kl. 20.35 UTC.

Femdøgnsudsigt for Færøerne fra Danmarks Meteorologiske Institut

Oversigt

Et lavtryk nordvest for Færøerne bevæger sig langsomt mod sydøst og passerer øerne lørdag. I næste uge stabiliseres vejret af et højtryk, men sidst i perioden nærmer fronter sig Færøerne sydfra.

Udsigt, der gælder til søndag morgen:
I nat frisk vind til kuling fra sydvest, 10 til 15 m/s og regn eller byger. Lørdag frisk vind til kuling fra sydvest, 10 til 15 m/s, der aftager og bliver svag til frisk fra skiftende retninger, 3 til ca. 10 m/s, fra om aften igen tiltagende op til hård vind omkring nord, 10 til 13 m/s. Mest skyet med regn eller byger. Temp. hele perioden mellem 7 og 11 grader.

Søndag:
Jævn til hård vind omkring nord, 8 til 13 m/s, der i løbet af dagen aftager og bliver let til frisk, 5 til 10 m/s. Vekslende skydække med enkelte byger. Dagtemp. omkring 10 grader, om natten mellem 5 og 8 grader.

Mandag:
Let til frisk vind omkring nord, 5 til 10 m/s, der aftager og bliver svag til jævn, under 8 m/s og om natten skiftende. Overvejende tørt og lidt sol af og til. Dagtemp. omkring 10 grader, om natten mellem 5 og 8 grader.

Tirsdag:
Svag til jævn vind omkring øst, under 8 m/s. Overvejende tørt og lidt sol af og til. Dagtemp. omkring 10 grader, om natten mellem 5 og 8 grader.

Onsdag:
Svag til jævn vind fra øst og nordøst, 3 til 8 m/s, der fra om aftenen tiltager op til frisk vind fra nordøst, ca. 10 m/s. Overvejende tørt og lidt sol af og til, men fra sidst på dagen mest skyet. Temp. mellem 7 og 12 grader.

Torsdag:
Jævn til hård vind fra nordøst, 8 til 13 m/s. Mest skyet og til tider lidt regn. Temp. mellem 7 og 10 grader.