twitter google+ facebook

5-døgnsudsigt for Færøerne

Mandag den 18. juni 2018, udsendt kl. 21.00 UTC.

Femdøgnsudsigt for Færøerne fra Danmarks Meteorologiske Institut

Oversigt

Et lavtryk lige nord for Færøerne bevæger sig mod nordøst og sender blæst og byger ind over Færøerne vestfra. Torsdag og fredag giver en højtryksryg stabilt vejr, men til weekenden ventes nye fronter med regn at bevæge sig ind over Færøerne vestfra.

Udsigt, der gælder til onsdag morgen:
Vinden aftager til frisk vind til kuling fra vest, 10 til 15 m/s. Mest skyet med en del byger og temp. omkring 8 grader.Tirsdag frisk vind til kuling fra sydvest og vest, 10 til 15 m/s, der fra sidst på dagen aftager lidt. Mest skyet med byger. Natten til onsdag bliver vinden let til frisk fra vest, 5 til 10 m/s, og det bliver mest tørt og til dels klart vejr. Temp. hele døgnet mellem 7 og 10 grader.

Onsdag:
Let til frisk vestlig vind, 5 til 10 m/s, og lidt eller nogen sol, men også enkelte byger, samt temp. omkring 9 grader. Om aftenen tiltager vinden til jævn til hård fra nordvest, 8 til 13 m/s, og det bliver en overgang skyet med regn eller byger. Temp. falder til omkring 7 grader.

Torsdag:
Jævn til hård vind fra nordvest, 8 til 13 m/s, der aftager og bliver let til frisk, 5 til 10 m/s, og fra sidst på dagen drejer mod vest. Tørt med nogen eller en del sol, men til natten mere skyet. Dagtemp. mellem 9 og 12 grader, om natten omkring 9 grader.

Fredag:
Let til frisk vind fra vest og sydvest, 5 til 10 m/s. Mest skyet med lidt regn eller byger. Temp. hele døgnet mellem 9 og 12 grader.

Lørdag:
Let til frisk vind omkring sydvest, 5 til 10 m/s, der fra sidst på dagen tiltager og bliver jævn til hård, 8 til 13 m/s. Mest skyet og først mest tørt, men til natten regn. Temp. hele døgnet mellem 9 og 12 grader.

Søndag:
jævn til hård vind fra vest og sydvest, 8 til 13 m/s. Mest skyet og til tider regn. Temp. hele døgnet mellem 8 og 12 grader.