twitter google+ facebook

Farvandsudsigter for Færøerne

Tirsdag den 24. april 2018.

Svag strømning af kølig luft over Færøerne. Et lavtryk, 995 hpa, syd for Island, bevæger sig langsomt mod øst og en tilhørende svag okklusion trækker sidst på natten op over Færøerne fra sydvest med regn og efterfølgende sydlig strømning med spredte regnbyger.

Udsigter, der gælder til onsdag midnat, udsendt klokken 20.00 utc.

Ytri

Sydvest 3 til 8 m/s. God sigt. I morgen aften nordøst 7 til 12 m/s. Og i den sydøstlige del skiftende under 5 m/s. God sigt.

Munkegrund

Vest 6 til 11 m/s. Og i den nordvestlige del skiftende under 5 m/s. God sigt. I morgen formiddag sydvest 3 til 8 m/s. Og i den nordøstlige del nord 1 til 6 m/s. God sigt. I morgen eftermiddag og i morgen aften sydvest 3 til 8 m/s. God sigt.

Fugloy

Vest 4 til 9 m/s. God sigt. I morgen formiddag vest 3 til 8 m/s. Og i den sydvestlige del skiftende under 5 m/s. God sigt. I morgen eftermiddag vest 3 til 8 m/s. God sigt. I morgen aften vest 4 til 9 m/s. Og i den sydvestlige del nordøst 3 til 8 m/s. God sigt.

Islandsryggen

Øst 5 til 10 m/s. Og i den nordøstlige del nordvest 2 til 7 m/s. God sigt. I morgen formiddag, i morgen eftermiddag og i morgen aften nord 7 til 12 m/s. God sigt.