Fortsat ustadigt men relativt lunt vejr - pæn onsdag

Vejrudsigten for hele landet

Søndag den 23. juli 2017.

Udsigt, der gælder til mandag aften, udsendt kl. 22.30

Til dels klart og mest tørt vejr, men i nat dog stedvis tåge. I den nordlige og østligste del af landet endnu regn eller byger flere steder. Temp. ned mellem 10 og 15 grader. Vinden aftager til svag til jævn vind mest mellem syd og øst. Mandag får de nordlige og nordøstlige egne af landet skyet vejr med regn af og til. Ellers der kommer perioder med lidt eller nogen sol, dog også byger nogle steder. Temp. op mellem 17 og 22 grader. Først ret svag skiftenden vind, men i løbet af eftermiddagen frisker vinden fra øst og nordøst til let til frisk vind.


Søndag den 23. juli 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 23.22

Oversigt

Et større nedbørsområde gå i stå over den nordlige del af landet og vil langsomt svækkes. Fra tirsdag bevæger flere lavtryk og fronter over Østeuropa sig mod nord eller nordøst, den præcise baner er dog usikker. Torsdag bevæger en svag front sig frem mod Danmark vest. Sidst på ugen ventes en svag højtryksryg at passerer landet vestfra, men søndag nærmer en ny front sig landet vestfra.

Tirsdag:

Mest tørt med lidt eller nogen sol og temp. mellem 17 og 22 grader. Om aftenen og natten dog mere skyet og især ved Østersøen stedvis regn. Temp. ned omkring 15 grader. Hele døgnet svag til jævn vind fra nord og nordøst, der på Bornholm tiltager til jævn til hård.

Onsdag:

I den østlige del af landet først skyet og især på Bornholm regn, men ellers kommer der lidt eller nogen sol, dog med mulighed for en lokal byge. Dagtemp. mellem 17 og 22 grader. Svag til jævn vind fra nord og nordøst, på Bornholm jævn til hård vind, senere svag til jævn nordlig eller skiftende vind. I løbet af aftenen og natten mere skyet vestfra og måske regn i Vestjylland. Temp. ned mellem 12 og 15 grader og svag til let skiftende eller sydlig vind.

Torsdag:

Mest skyet og til tider regn eller byger, men også stedvis lidt sol ind i mellem. Temp. mellem 17 og 21 grader. Svag til jævn vind mellem syd og vest. Om natten mest klart vejr, dog med enkelte byger. Temp. mellem 10 og 15 grader og svag til jævn vind mest fra sydvest og vest, ved kysterne stedvis frisk vind.

Fredag:

Lidt eller nogen sol, men også byger. Dagtemp. mellem 17 og 20 grader, om natten mellem 12 og 15 grader. Let til frisk vind fra vest og sydvest.

Lørdag:

Nogen sol, men efterhånden også regn eller byger flere steder. Temp. op til 20 grader om natten ca. 15 grader og og svag til frisk vind omkring sydvest.

Søndag og mandag:

Lunt og fortsat ustadigt.

Usikkerhed

Den ustadige vejrtype er sikker, men nedbørsmængderne er usikre.