Lune dage på vej

Vejrudsigten for hele landet

Tirsdag den 21. november 2017

Udsigt, der gælder til onsdag morgen, udsendt kl. 04.50

Mest skyet med lidt regn mod syd og enkelte byger mod nordøst, der i Nordjylland kan være med slud. Temp. mellem 1 og 6 graders varme, lunest mod sydvest, og svag skiftende vind, som tiltager og bliver svag til jævn fra sydøst.I aften og i nat udbredt regn fra sydvest, der i Nordjylland kan begynde som slud. Temp. i aften mellem frysepunktet og 5 grader, men stiger i løbet af natten til op mellem 5 og 10 grader. Vinden tiltager og bliver jævn til hård fra sydøst og syd, i Nordjylland op til kuling.

Der ventes rimglatte veje og stedvis frysende våde vejbaner i den nordlige halvdel af Jylland, Sjælland og på Bornholm.


Mandag den 20. november 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 23.10

Oversigt

Kold luft med enkelte byger vil ligge over landet til og med i morgen tirsdag, herefter en varmfront passerer landet og meget mild Atlanterhavsluft vil en overgang strømme ind over Danmark fra sydvest. Vejret bliver ustadigt og temmelig blæsende. Til næste weekend ventes igen køligere luft at strømme ind over landet, men flere nordøstgående lavtryk ventes at passerer tæt om eller op over den sydøstlige del af landet.

Onsdag:

Først på dagen regn i de nord- og østlige egne og op til hård vind fra sydøst. Ellers bliver det skyet og diset vejr med lidt småregn af og til, og jævn til frisk vind fra sydvest. Temp. stiger i løbet af dagen til mellem 9 og 12 grader. Om aftenen og natten klarer det noget op. Temp. mellem 7 og 10 grader, og jævn til hård vind fra syd, langs Vestkysten op til kuling.

Torsdag:

Først mulighed for lidt sol, ellers bliver det skyet med lidt regn fra nordvest. Temp. op mellem 10 og 13 grader. Jævn til hård vind fra syd, ved Vestkysten op til kuling. Sidst på dagen drejer vinden til sydvest og det begynder at klare op. Om aftenen og natten vekslende skydække med spredte byger. Temp. ned mellem 5 og 8 grader, og vinden aftager til svag til frisk fra sydvest og syd.

Fredag:

Mest skyet med enkelte byger, men i den sydøstlige del af landet formentlig en overgang mere udbredt regn. Temp. mellem 5 og 10 grader, og jævn til frisk vind mellem vest og syd. Om aftenen og natten mest tørt og til dels klart vejr. Temp. ned mellem frysepunktet og 5 graders varme, og svag til jævn sydvestlig eller skiftende vind.

Lørdag:

Først lidt sol rundt omkring, ellers bliver det mere skyet og et regnvejr passerer op over, formentlig, den sydøstlige del af landet. Temp. omkring 5 grader og svag til jævn vind fra forskellige retninger. Om natten til dels klart og enkelte byger, som lokalt kan være med slud. Temp. ned mellem frysepunktet og 5 graders varme, og let til frisk vind fra vest og sydvest, omkring Østersøen dog op til hård vind.

Søndag:

Regn eller byger, men også lidt sol ind imellem. Dagtemp. omkring 5 grader, og om natten mellem frysepunktet og 5 grader. Let til frisk vind mest fra sydvest og vest.

Mandag og tirsdag:

Ustadigt med ret uændrede dagtemperaturer, men faldende nattemperaturer.

Usikkerhed

Udsigten er sikker til og med torsdag, hvorefter det bliver noget usikkert hvor og hvor meget regn der kommer på grund af lavtrykkenes baner.