Hæderligt efterårsvejr med plads til sol

Vejrudsigten for hele landet

Torsdag den 27. oktober 2016.

Udsigt, gældende til fredag morgen, udsendt kl. 08.00

I dag får vi mest tørt vejr med lidt eller nogen sol, efterhånden også i de østlige egne. Temp. mellem 10 og 13 grader, og svag til frisk vind fra sydvest og vest. I aften og i nat efterhånden skyet med regn af og til, men ud på natten nogen opklaring i Nordjylland. Temp. ned omkring 10 grader, og efterhånden jævn til hård fra vest og sydvest.


Onsdag den 26. oktober 2016.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 23.00

Oversigt

En varmefront over den østlige del af landet fjerner sig mod øst, og den tilhørende koldfront passere natten til fredag landet fra nordvest. I weekenden breder et højtryk sig fra syd for Holland sig mod øst og nordøst. Søndag og mandag vil et højtryk over Skandinavien langsomt bevæge sig sydover ned over Danmark. Herefter ventes et frontsystem at tage kursen ned over Danmark fra nordvest.

Fredag:

Først på dagen mest skyet og over den østlige del regn af og til, ellers bliver det tørt og det klarer op med lidt eller nogen sol de fleste steder. Temp. mellem 10 og 13 grader, jævn til hård vind fra vest og nordvest, ved kysterne stedvis op til kuling. Om natten tørt og mest klart vejr. Temp. mellem 7 og 10 grader, jævn til hård vind fra vest og nordvest, der aftager en smule.

Lørdag:

Tørt med nogen sol, men i den vestlige del af landet mere skyet om eftermiddagen. Temp. mellem 10 og 13 grader, og let til hård vind fra vest og nordvest, der aftager og bliver svag til frisk. Om natten mest skyet og stedvis lidt regn i de sydvestlige egne, ellers tørt og til dels klart vejr. Temp. mellem 5 og 10 grader, lokalt lidt koldere. Vinden aftager yderligere og bliver til svag til jævn omkring nordvest.

Søndag:

I den sydvestlige del af landet skyet måske med lidt regn. Ellers bliver det tørt med lidt eller nogen sol. Temp. omkring 10 grader, svag til let vind fra forskellige retninger. Om natten tørt og mest klart vejr. Temp. ned mellem 0 og 5 grader, og svag til let vind mellem nordøst og sydøst.

Mandag:

Tørt vejr med nogen eller måske en del sol. Temp. mellem 7 og 10 grader, og svag til let vind mest mellem nordøst og sydøst. Om natten trækker skyer ned over landet fra nordvest. Temp. mellem 0 og 5 grader, og efterhånden svag til frisk vind omkring syd.

Tirsdag:

Skyet og en overgang regn fra nordvest, efterfulgt af opklaring med enkelte byger. Dagtemp. omkring 10 grader, og om natten mellem 5 og 8 grader. Svag til frisk vind omkring syd, der tiltager til jævn til hård og drejer til vest og nordvest.

Onsdag og torsdag:

Ustadigt med lidt faldende temperaturer.

Usikkerhed

Udsigten er ret sikker ugen ud, mens vejrudviklingen i næste uge endnu er meget usikker.