Køligere og efterhånden perioder med regn eller byger

Vejrudsigten for hele landet

Lørdag den 21. april 2018.

Udsigt, der gælder til mandag aften, udsendt kl. 22.25

I nat mest klart vejr, dog i den vestlige del efterhånden mere skyet og lokalt tåge. Temp. ned mellem 1 og 5 grader, og svag til let vestlig eller skiftende vind.Søndag tørt og perioder med lidt sol, i den østlige del dog nogen eller en del sløret sol. Temp. op mellem 13 og 18 grader, ved kyster med pålandsvind lidt køligere. Vinden tiltager til let til frisk fra syd og sydøst.Om aftenen og natten skyet med regn fra vest, lokalt med torden. Temp. ned mellem 6 og 11 grader og let til frisk vind som drejer til sydvest og vest.


Lørdag den 21. april 2018.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 22.25

Oversigt

Et højtryk over Danmark fjerner sig mod sydøst, og fra sidst på søndagen passere en koldfront landet fra vest. Fronten forventes at have passeret Danmark i løbet af mandag formiddag, og resten af ugen venter en kølig vestlig strømning og perioder med lidt regn.

Mandag:

Først på dagen regn mange steder, men efterhånden klarer det noget op vestfra med lidt eller nogen sol, men der kommer også enkelte regnbyger, især natten til tirsdag. Dagtemp. op mellem 10 og 15 grader, ved kyster med pålandsvind lidt køligere, om natten ned mellem 5 og 8 grader. Vinden bliver hele døgnet let til frisk fra vest og sydvest, til natten i Skagerrak op til hård vind.

Tirsdag:

Spredte byger, men der er også plads til lidt eller nogen sol ind i mellem. Temp. op mellem 8 og 13 grader, og vinden tiltager til jævn til hård omkring vest, ved Skagerak en overgang op til kuling. Om aftenen og natten efterhånden tørt og til dels klart vejr, men fra sidst på natten mere skyet over den sydlige del. Temp. ned mellem 4 og 8 grader og vinden aftager til let til frisk fra vest og sydvest.

Onsdag:

Over den sydøstlige del mest skyet og stedvis lidt regn, ellers bliver det mest tørt med lidt eller nogen sol. Temp. op mellem 8 og 13 grader, og svag til jævn vind omkring vest. Om natten mest skyet og stedvis regn eller byger. Svag til jævn vind fra sydvest, og temp. kommer ned omkring 5 grader.

Torsdag:

Lidt eller nogen sol, men også en del byger. Om natten kun enkelte byger og tildels klart vejr. Dagtemp. mellem 8 og 13 grader, om natten ned omkring 5 grader. Vinden bliver hele døgnet svag til jævn fra vest og sydvest, ved kysterne op til frisk vind.

Fredag:

Lidt eller nogen sol, men i løbet af dagen også byger. Om natten skyet fra vest og sidst på natten regn i de vestlige dele. Dagtemp. mellem 7 og 12 grader, om natten ned mellem 3 og 8 grader. Svag til jævn vind fra vest og sydvest, ved kysterne op til frisk vind, fra om eftermiddagen aftagende til svag til let fra sydlig eller skiftende retninger.

Lørdag og søndag:

Forsat ustadigt og ret uændrede temperaturer

Usikkerhed

Det er sikkert, at det bliver ustadigt og køligere i næste uge.