Et par dage med byger, herefter mest tørt og lidt varmere

Vejrudsigten for hele landet

Tirsdag den 19. september 2017.

Udsigt, der gælder til torsdag morgen, udsendt kl. 22.35

I nat mest skyet og stedvis regn eller byger. Temp. mellem 8 og 13 grader og svag til jævn vind omkring vest, ved kysterne stedvis op til frisk vind. Onsdag mest skyet med regn eller byger af og til, men i løbet af dagen også mulighed for lidt sol, især i den nordlige og østlige del af landet. Temp. op omkring 15 grader, og svag til jævn vind omkring vest, i Nordjylland østlig eller skiftende vind. Natten til torsdag mest skyet og fortsat mulighed for lidt regn hist og her. Temp. mellem 10 og 13 grader, og svag til jævn vind mellem vest og syd.


Tirsdag den 19. september 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 22.35

Oversigt

En front med regn og byger over Danmark bevæger sig lidt mod syd. Onsdag ligger fronten over den sydlige del af landet og bevæger sig videre mod sydøst. Natten til torsdag trænger en svag varmfront ind over landet vestfra og efterfølges af lunere luft sydfra. I weekenden uddybes et lavtryk over Østeuropa og en tilhørende front ventes at bevæge sig ind over Danmark østfra.

Torsdag:

Først mest skyet og endnu stedvis lidt regn, men i dagens løb tørt med lidt eller nogen i de nordlige og østlige dele af landetsol. Temp. op mellem 15 og 18 grader, og svag til jævn vind mest mellem syd og øst. Om natten mest tørt, men stedvis skyet eller tåget vejr. Temp. mellem 5 og 10 grader, og svag til jævn vind, efterhånden mest omkring øst.

Fredag:

Først på dagen stedvis tåge ellers mest tørt med lidt eller nogen sol, men på Bornholm mere skyer med mulighed for list regn. Dagtemp. mellem 15 og 18 grader. Om natten tørt og tildels klart vejr, men på Bornholm mere skyet med mulighed for regn. Temp. ned mellem 7 og 12 grader. Hele døgnet svag til jævn vind fra forskellige retninger.

Lørdag:

Tørt med nogen eller en del sol, men i den østligste del af landet efterhånden mere skyet og især på Bornholm mulighed for regn i løbet af dagen. Dagtemp. mellem 15 og 18 grader. Om natten tørt og mest klart vejr i den vestlige del af landet, ellers skyet og stedvis lidt regn. Temp. mellem 6 og 12 grader. Hele døgnet svag til jævn vind mellem nord og øst.

Søndag:

Mest skyet med lidt regn hist og her, men i løbet af dagen får den østlige del af landet tørt vejr med lidt eller nogen sol. Dagtemp. mellem 15 og 18 grader. Om natten overvejende tørt og stedvis klart vejr. Temp. ned mellem 10 og 13 grader. Hele døgnet svag til jævn vind omkring nordøst, på Bornholm op til frisk vind.

Mandag:

Mest tørt med lidt eller nogen sol. Dagtemp. mellem 15 og 20 grader,, om natten mellem 10 og 15 grader. Vinden bliver svag til frisk omkring øst.

Tirsdag og onsdag:

Ret uændrede temperaturer og mulighed for byger.

Usikkerhed

Udsigten er ret sikker frem til weekenden, men herefter er det usikkert hvor meget sol der kommer og hvor stor en del af landet der får regn.