Lunt, men i perioder regn eller byger

Vejrudsigten for hele landet

Søndag den 19. august 2018.

Udsigt, der gælder til mandag morgen, udsendt kl. 10.55

Mest skyet og i den nordlige del af landet til tider regn, ellers mest tørt. I eftermiddag får den vestlige del af landet udbredt regn vestfra, som kan være med torden, i den nordlige del af Jylland en del regn og måske torden. Temp. op mellem 18 og 23 grader og svag til frisk sydvestlig vind, ved Vestkysten stedvis hård vind.I aften og i nat får det meste af landet udbredt regn, måske med torden, i den nordlige del af Jylland en del regn og måske torden, men sidst på natten begynder det at klare op i de vestlige egne. Temp mellem 14 og 18 grader og vinden bliver let til frisk fra sydvest, senere fra vest og nordvest, ved Vestkysten ud på natten stedvis hård vind.


Søndag den 19. august 2018.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 11.15

Oversigt

I aften og i nat vil den tidligere tropiske storm Ernesto passere Nordjylland ledsaget af en del regn. Mandag vil en svag højtryksryg en overgang stabilisere vejret, men allerede fra på tirsdag vil flere fronter passere ind over landet vestfra.

Mandag:

Nogen sol og kun enkelte byger, men først på dagen i den sydøstlige del af landet skyet og stedvis regn. Temp. op mellem 18 og 23 grader og let til frisk vind fra vest og nordvest, ved kysterne stedvis op til hård vind. Om natten tørt og ret klart vejr, stedvis dog tågebanker. Temp. ned mellem 10 og 15 grader og vinden bliver svag til jævn omkring nordvest.

Tirsdag:

Mest tørt med nogen sol, men i løbet dagen mere skyet og i Jylland mulighed for regn eller byger. Temp. op omkring 20 grader og vinden bliver svag til jævn fra vest og nordvest, senere fra sydvest. Om natten får de nordvestlige egne skyet vejr og lidt regn, mens resten af landet får tørt og til dels klart vejr. Temp. ned mellem 13 og 18 grader og vinden bliver let til frisk fra syd og sydvest.

Onsdag:

En overgang regn til de nordvestlige egne, ellers mest tørt og især først på dagen lidt eller nogen sol. Temp. op mellem 20 og 25 grader, og let til frisk vind fra syd og sydvest, senere fra vest og nordvest, i Nordjylland op til hård vind. Om natten efterhånden mest tørt og til dels klart vejr, med temp. ned mellem 12 og 17 grader. Vinden aftager i løbet af natten og bliver svag til jævn fra vest og nordvest.

Torsdag:

Mest skyet og til tider regn eller byger, måske med torden. Dagtemp. op mellem 18 og 23 grader, om natten ned mellem 12 og 17 grader. Vinden bliver efterhånden let til frisk omkring vest, ved Vestkysten til natten op til hård vind.

Fredag

Spredte byger og kun lidt sol. Dagtemp mellem 15 og 20 grader, om natten mellem 10 og 15 grader. Vinden bliver let til frisk omkring vest.

Lørdag og søndag:

Efterårsagtigt og køligere

Usikkerhed

Udsigten er ret sikker, men nedbørsmængderne er noget usikre.