Sankt Hans aften med spredte byger især mod sydøst

Vejrudsigten for hele landet

Fredag den 23. juni 2017.

Udsigt, der gælder til lørdag aften, udsendt kl. 16.45

I aften og i nat mest skyet og diset med byger hist og her, i aften i den syd- og østlige del af landet en overgang en del byger. Temp. mellem 13 og 16 grader, og vinden bliver let til frisk fra vest og sydvest, ved kysterne lokalt op til hård vind. Lørdag for den sydlige del af landet mest skyet vejr med spredte byger, mens det bliver mest tørt i resten af landet og her kommer der efterhånden lidt eller stedvis nogen sol. Temp. op mellem 15 og 18 grader og let til frisk vind fra vest og sydvest, ved kysterne stedvis hård vind.


Fredag den 23. juni 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 16.50

Oversigt

I dag ventes et svagt frontsystem at tage kursen hen over Danmark, og herefter strømmer ustabil luft med byger ind over landet vestfra. I næste uge fortsat ustadigt med flere fronter som forventes at passere landet.

Lørdag aften og natten til søndag:

Spredte byger og perioder med mere klart vejr. Temp. falder til mellem 10 og 14 grader og vinden tiltager og bliver efterhånden til jævn til hård vind omkring sydvest.

Søndag:

Spredte byger med mulighed for nogen sol. Temp. mellem 15 og 18 grader. Om aftenen og natten mest skyet og spredte byger. Temp. ned mellem 10 og 14 grader. Hele døgnet jævn til hård vind omkring vest, ved kysterne stedvis op til kuling.

Mandag:

Mest tørt med lidt eller nogen sol. Dagtemp. mellem 15 og 18 grader, om natten mellem 9 og 13 grader. Jævn til hård vestlig vind, som aftager og til natten bliver svag til jævn.

Tirsdag:

Først tørt med nogen sol, men mod aften skyet fra sydvest og til natten regn mange steder. Dagtemp. mellem 14 og 17 grader, om natten mellem 9 og 14 grader. Vinden bliver let til frisk fra vest, men drejer mod nordøst og øst.

Onsdag:

Skyet med regn, ud på natten klarer der op fra sydvest. Dagtemp mellem 18 og 23 grader, om natten omkring 15 grader. Vinden bliver let til frisk fra øst og sydøst, der til aften begynder at dreje mod sydvest.

Torsdag og fredag:

Ustadigt og fredag med faldende temperaturer.

Usikkerhed

Det er sikkert, at det bliver ustadigt i den kommende uge, men nedbørsintensiteten og fordelingen af nedbøren er noget usikker.