Pæn lørdag - våd søndag, lunt

Vejrudsigten for hele landet

Torsdag den 20. juli 2017.

Udsigt, der gælder til lørdag morgen, udsendt kl. 08.05

I den sydvestlige del af landet kommer der efterhånden lidt eller nogen sol og kun få byger. I den nordlige og østlige del bliver det mest skyet vejr med byger af og til. Temp. op mellem 17 og 21 grader, og der ventes svag til frisk vind fra forskellige retninger.I aften og i nat i sydvest mest klart vejr bortset fra stedvis tåge, mens det fortsat bliver mest skyet i de nordlige og østlige egne med enkelte byger. Temp. mellem 10 og 15 grader og svag til let skiftende eller østlig vind.


Torsdag den 20 juli 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 23.00

Oversigt

En frontzone med regn eller byger over landet fortsætter mod nordøst, men går noget i stå over den nordlige og østlige del af landet og svækkes. Den efterfølges af lidt opklarende vejr i de sydvestlige egne. I løbet af weekenden ventes nye regnområder at bevæge sig ind over os fra sydvest, senere vil et lavtryk følge efter.

Lørdag:

Lidt eller nogen sol efterhånden også i de nordøstlige egne og kun lokale byger. Sidst på dagen får de sydvestlige egne skyet vejr med regn eller byger, måske med torden. Dagtemp. mellem 18 og 23 grader. Om natten efterhånden regn eller byger fortrinsvis i den sydlige og vestlige del af landet og temp. omkring 15 grader. Let til frisk vind fra øst og sydøst.

Søndag:

Skyet med regn eller byger, lokalt med torden, men om aftenen nogen opklaring i de sydvestlige og sydlige egne og kun lokale byger. Dagtemp. mellem 17 og 20 grader. Til natten efterhånden mest klart og kun lokale byger og mellem 10 og 15 grader. Hel døgnet svag til frisk vind fra skiftende retninger.

Mandag:

Lidt sol, men også byger de fleste steder. Dagtemp. mellem 15 og 20 grader, om natten mellem 10 og 15 grader. Svag til jævn vind mest fra syd og sydvest. I Nordjylland dog flere skyer og regn og op til frisk vind fra nordøst.

Tirsdag:

Lidt eller nogen sol og stedvis byger, men i de østlige egen flere skyer og måske mere vedvarende regn. Dagtemp. mellem 15 og 20 grader, om natten mellem 10 og 15 grader. Let til frisk vind fra vest og nordvest. Først svag til jævn skiftende vind, men efterhånden jævn til frisk stedvis hård vind omkring vest.

Onsdag:

Lidt eller nogen sol, men også byger. Temp mellem 16 og 19 grader og om natten mellem 10 og 15 grader. Let til frisk vind omkring sydvest.

Torsdag og fredag:

Ustadigt og uændrede temperaturer.

Usikkerhed

Det er sikkert, at vejret igen bliver ustadigt, men især nedbørmængderne usikre.