Først koldt og lidt sne, men fra tirsdag aften mildt, regnfuldt og blæsende

Vejrudsigten for hele landet

Søndag den 21. januar 2018

Udsigt, der gælder til mandag aften, udsendt kl. 17.05

I aften mest skyet og diset mange steder, stedvis tåge eller rimtåge. I nat skyet og der kommer lidt sne til den vest- og sydvestlige del af landet. Vinden tiltager og bliver let til frisk fra sydøst, og temp. mellem 2 graders frost og 1 grads varme. Mandag skyet med stedvis lidt sne eller slud, især vest for Storebælt og frem til middag. Temp. mellem frysepunktet og 2 graders varme, og let til frisk vind fra sydøst, som aftager lidt i løbet af dagen.

Der er stedvis risiko for rim- eller isglatte veje, og ud på natten risiko for stedvis sneglatte veje i den sydvestlige del af landet.


Søndag den 21. januar 2018.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 17.45

Oversigt

Kølig luft vil præge vejret med vinterlige nedbør til og med mandag. Herefter vil fronter passere landet fra vest og bringe mildere luft ind over Danmark ledsaget af regn og blæst.

Mandag aften og nat til tirsdag:

Om aftenen skyet og fortsat lidt sne eller slud hist og her, men i løbet af natten bliver det efterhånden opholdsvejr og det klarer noget op i de østlige egne. Temp. fra lige over frysepunktet til 3 graders frost og svag til jævn vind fra sydøst og syd.

Tirsdag:

Først mulighed for lidt sol i de østlige egne, men ellers mest overskyet og efterhånden diset. Om aftenen og natten passerende regn vestfra. Temp. stiger i løbet af dagen til mellem 2 og 6 graders varme, og yderligere om natten til mellem 3 og 8 graders varme. Vinden tiltager og bliver let til frisk fra syd, senere drejende syd og sydvest, ved kysterne stedvis op til hård vind.

Onsdag:

Skyet, diset og til tider lidt regn eller finregn, men i løbet af eftermiddagen mere udbredt regn nordvestfra. I løbet af natten nogen opklaring mod nordvest, dog med byger. Vinden tiltager og bliver jævn til hård omkring sydvest, langs Vestkysten en overgang op til kuling. Temp. døgnet rundt mellem 5 og 10 grader.

Torsdag:

Først skyet og regn, men efterhånden breder opklaringen med lidt sol og enkelte byger sig fra nordvest til resten af landet. Temp. mellem 3 og 7 grader. Om natten tiltagende skydække fra nordvest med byger, især i den nordvestlige del af landet. Temp. ned mellem 2 og 5 grader. Vinden hele døgnet er jævn til hård fra sydvest.

Fredag:

Mest skyet og enkelte eller spredte regnbyger, især mod nordvest. Dagtemp. omkring 5 grader. Om natten kun lokale byger og til dels klart vejr, og temp. ned mellem frysepunktet og 4 graders varme. Let til frisk vind fra sydvest, ved kysterne op til hård vind som drejer til vest og aftager noget i løbet af natten.

Lørdag og søndag:

Lørdag ret pænt vejr, men søndag atter blæsende og en overgang regn. Fortsat ret mildt vejr.

Usikkerhed

Det er sikkert at det bliver mildt vejr i næste uge, men vejret den kommende weekend er noget usikker.