I næste uge vender sommervejret tilbage

Vejrudsigten for hele landet

Fredag den 22. juni 2018.

Udsigt, der gælder til lørdag morgen, udsendt kl. 10.50

Nogen sol de fleste steder, men også enkelte byger i de østlige egne. Køligt temp. mellem 14 og 18 grader, og jævn til hård vind fra vest og nordvest, ved Vestkysten op til hård kuling fra nordvest, med kraftige vindstød. I aften og i nat mest tørt og klart vejr, men i de sydvestligste egne mere skyet med enkelte byger. Temp. mellem 8 og 13 grader, og let til frisk vind fra nordvest, ved Vestkysten fortsat op til kuling med kraftige vindstød, der dog aftager lidt i løbet af natten.


Fredag den 22. juni 2018.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 11.30

Oversigt

Kølig luft blæser ind over landet fra nordvest. Et højtryk ved Irland bevæger sig i løbet af weekenden lidt mod øst, hvorved vejret langsomt stabiliseres. I næste uge breder sig højtrykket mod nordøst til Mellem- og Sydskandinavien, hvilket giver Danmark stabilt, tørt og sommervarmt vejr med gode solchancer.

Lørdag:

Mest tørt med nogen eller en del sol, men i de sydvestlige egne mere skyet med stedvis regn eller byger. Dagtemp. mellem 15 og 19 grader, højest i Østjylland og på Sjælland. Om natten ned mellem 9 og 12 grader. Let til frisk vind fra nordvest, ved kyster stedvis op til hård vind, og ved Vestkysten lokalt op til kuling, men vinden aftager langsomt især øst på i landet.

Søndag:

Stort set tørt med nogen eller stedvis en del sol og temp. op mellem 18 og 22 grader og svag til jævn vind mest fra nordvest, i Vestjylland frisk vind. Om aftenen og natten en overgang mere skyet og temp. ned mellem 10 og 15 grader. Svag til frisk vind fra nordvest.

Mandag:

Mest tørt og nogen eller en del sol efterhånden også i de sydlige og østlige egne. Dagtemp. op mellem 20 og 25 grader varmest i Østjylland, om natten ned mellem 10 og 15 grader. Svag til jævn vind fra vest og nordvest, der aftager og til natten bliver skiftende.

Tirsdag:

Tørt og de fleste steder solrigt. Svag til let vind fra forskellige retninger, men i de vestlige egne let til jævn vind fra vest. Temp op mellem 20 og 27 grader, men lang Vestkysten en del køligere. Om natten klart vejr og temp. ned mellem 10 og 15 grader. Svag til let vind mest mellem sydvest og nordvest.

Onsdag:

Stort set solrigt og temp. op mellem 20 og 28 grader, og om natten mellem 12 og 16 grader. Svag til let vind, mest fra østlige retninger eller skiftende retninger.

Torsdag og fredag:

Fortsat mest tørt varmt og en del sol.

Usikkerhed

Den generelle vejrudviklingen er ret sikker. Det er dog noget usikkert hvor meget sol der kommer i næste uge og om der eventuelt kommer lokale byger.